12,000 TL'ye RTX 3060 alınır mı?

Hocam zotac 3060 alacaksam Inno3D 3060 ti alırım 1.000 tl farkla.. Çok fazla bütçem yok açıkçası 3070 Ti düşerse 12 bine kadar çıkarırdım diye düşündüm sadece.

Bu fiyata 3060 alacağınıza ikinci ele yönelip RTX 3080-3090 arası bir kart almak çok daha mantıklı. Facebook gruplarında rahatlıkla bulabilirsiniz. Daha dün 12K'ya 3090 satın aldım.
Ne kadar güvenilir olduğundan nasıl emin olacağız hocam? Bulunduğunuz şehirde yoksa nasıl güveneceksiniz? 3080 temiz garantisi devam eden 2022 de alınmış kart varsa 8-10 arası vereyim

Ne kadar güvenilir olduğundan nasıl emin olacağız hocam? Bulunduğunuz şehirde yoksa nasıl güveneceksiniz? 3080 temiz garantisi devam eden 2022 de alınmış kart varsa 8-10 arası vereyim
12K'ya garantisi devam eden faturalı, kutulu 3080 bulmama imkanınız yok. Benimki yarı mining yarı oyuncu kasası çıkmasıydı. Ben kendim kasamı götürdüm, kartı test ettim ve garantisi de bulunduğu için satın aldım. Dediğim gibi facebook gruplarında referans ile çok alışveriş dönüyor. Büyük grupların çok referanslı üyelerinden almayı tercih ederseniz sorun yaşamanız daha da azalır. Fakat "tertemiz" kart istiyorsanız ikinci elde ancak yurtdışı kapalı kutu alabilirsiniz.

Garantili ve referanslı kişiden alacaksın. Bende bu şekilde 6900 XT aldım. Bana test videolarını gönderdi ısınmıyordu. Bana geldi ısınmaya başladı. Garanti var kafam rahat. Gönderdim garantiye sonucu bekliyorum.

Bu fiyata gerçekten 3080 Ti - 3090 bulursun sen 3060'dan bahsediyorsun.

Kasadan veya açıkta test etmiş olmasından ötürü olabilir aslında sizin durum. Öyle kontrol ettiniz mi?

Neden almadınız hocam? Üretimi durduruyor sadece, müşterilere destek sunacaklar.

Taksit işine girişebilirsen ve 5-6 ay sonra eline para geçme ihtimali varsa bu sisteme yakışır.
1080p için üst düzey ve uzun ömürlü bir sistem olur.
Ya da idarelik 3060 gücünde para birikterene kadar.
Bununla 1080p de rahat takılırsın bunu da 2.el olarak satarsın ileride.

Hocam yurt dışı da olur denk gelirse alırım ama farklı şehirden birilerine güvenip almam. Mining yapılmış planı da almam. Biraz indirim bekleyeceğim sanırım

Neden almadınız hocam? Üretimi durduruyor sadece, müşterilere destek sunacaklar.
Biraz düşündüm alıp almamakta o ara satıldı zaten. Çokta sevmiştim görüntüsünü. Ayrıca Evga zaten oldukça kaliteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…