12,000 TL'ye RTX 3060 alınır mı?

Dostum 3060'a 10k vermektense onun gücünde seni idare ettirebilecek ve zaman kazandırıp para eklemen için RX 6600 önerdim onun üstüne gereksiz 70 dereceler çok değil önümüz kış zaten sizin yerinizde olsam marka fark etmeksizin RX 6600 alırdım uyguna zaten belli süre sonra 2. el olarak satacaksınız ömürlük almıyoruz. Bu yaptığımız hareket 3080'lara zorlamak için zaman kazanmak.

Söylediğiniz oldukça mantıklı. Hava akışı güzel bir kasam var. Bu haftada bekleyecem indirimde 3070/ti bulamazsam alacağım zaten şu durumda 80 e gücüm yetmez.

Hocam düşüncene saygı duyarım ama senelerdir AMD kullanıyorum şu an bile ASUS Dual Radeon RX 6750 XT kullanıyorum 3070 le kafa kafaya hem ucuz hem performans konusunda fiyatına göre mükemmel hiçbir sorunumuz da yok iyi anlaşıyoruz

Yük altında 72 derece iyi bir sıcaklık bu arada fazla değil o yorumu kim yazdıysa 3080ti falan alsa kafayı yermiş artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…