Hiç 2.el anakart alışverişim olmadı. Bilemeyeceğim.Teşşekür ederim
Hocam son olarak anakartı 2. el almamı önerir misiniz ?
Hiç 2.el anakart alışverişim olmadı. Bilemeyeceğim.Teşşekür ederim
Hocam son olarak anakartı 2. el almamı önerir misiniz ?
Anakartta çok fazla bölüm ve parça var ve kolay bozulabilen şeyler. O yüzden garantisinin olması önemli. Atılan B550'yi alman doğru olacaktır.Teşekkür ederim.
Hocam son olarak anakartı 2. el almamı önerir misiniz?
Benim fikrimi sorarsan bu ikiliyi al. Rampage falan boş koy o kadar paraya.Ankartı 0 B550 aldım. Peki bu kasa sizce benim sistemime uygun olur mu ?
Haklısın arada 400 tl fark var sadeceBenim fikrimi sorarsan bu ikiliyi al. Rampage falan boş koy o kadar paraya.
![]()
Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.099,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
High Power Elite 750W 80+ Bronze ATX Güç Kaynağı (HP1-N750BR-E12S) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Bronze Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 750W Ürün Kodu : HP1-750BR-E12S High Power HakkındaDünyanın en...www.teknobiyotik.com
Dostum rx 6600 xt güçlü bir ekran kartı. 3600 ile darboğaz yapması muhtemel.3600 ile denk gibi zaten. Gerek yok. Fiyatları yakınsa alınabilir.
2. el ryzen 5600 almanı öneririm. Sahibinden de bolca var. İsminden izmirli olduğunu düşünüyorum. Çankayaya git orda bit pazarında bulabilirsin bolca.Haklısın arada 400 tl fark var sadece
Hocam sistemde çok değişikliğe gittim. Şuan kasa ve anakartı söylettim. Anakartı dediğiniz gibi aldım. Bir kaç konuda yardımına ihtiyacım var.Benim fikrimi sorarsan bu ikiliyi al. Rampage falan boş koy o kadar paraya.
![]()
Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.099,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
High Power Elite 750W 80+ Bronze ATX Güç Kaynağı (HP1-N750BR-E12S) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Bronze Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 750W Ürün Kodu : HP1-750BR-E12S High Power HakkındaDünyanın en...www.teknobiyotik.com
sizin önerdiğiniz psu yeterli olur mu ?Hocam sistemde çok değişikliğe gittim. Şuan kasa ve anakartı söylettim. Anakartı dediğiniz gibi aldım. Bir kaç konuda yardımına ihtiyacım var.
Ekran kartı için bütçe açığım oluştu 3060 ti ya kadar gidebilirm. Ama yinede büyük bir ihtimalle rtx 2080 veya rx 6600 xt alıcam.
-işlemci: AMD Ryzen 5 3600.
-Anakart: AsRock B550M-HDV AM4
-RAM: XPG Gammix D35 8x2 16 GB RAM.
-Ekran kartını daha almadım ama bu kartlar arasında kaldım : rtx 2080 ,rx 6600 xt ,rx 6700 ,rtx 3060 ti (Evet işlemci ile darboğaz yapabilir belirtmenize gerek yok sonra değiştirmeyi planlıyorum.)
-Ssd : m2 p300 512 GB
-KASA : ZOKO CHIKO WHITE GAMING OYUNCU KASASI 4x12cm ARGB FANLI
Sistem bukadar. 2 Sorum var :
1-) Sistem anakarta uyumlu mu ? Yada uyumsuzluk yaratacak bir şey var mı ? Yazdığım her ekran kartını hesaba katarsanız sevinirim.
2- ) Bana ucuza güzel bir PSU önerebilir misiniz bu sisteme uyumlu.
oc düşünmüyorum ama yinede saolun. Peki son yazdığım soru hakkında fikriniz var mı ?Eğer Ryzen 5 3600 işlemciyle uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız düzgün bir kule tipi soğutucuyla OC yapabilirsiniz.
Çok yok hocam ama düşük bütçede FSP, High Power veya Aerocool'un modellerine bakabilirsiniz.OC düşünmüyorum ama yine de sağ olun. Peki son yazdığım soru hakkında fikriniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.