Xiaomi'nin 67W'lik adaptörü var. Onu kullansam olmaz mı? Epey hızlı dolduruyor.Evet tek adaptör almanız gerekli. Spigen'in adaptörünü alırsanız 300TL bandında.
Xiaomi'nin 67W'lik adaptörü var. Onu kullansam olmaz mı? Epey hızlı dolduruyor.Evet tek adaptör almanız gerekli. Spigen'in adaptörünü alırsanız 300TL bandında.
Zaten tablet 25W destekliyor. Benim önerim pil ömrü açısından ya orijinal adaptör yada PPS 2.0 sertifikalı adaptör olacaktır.Xiaomi'nin 67W'lik adaptörü var. Onu kullansam olmaz mı? Epey hızlı dolduruyor.
Tamamdır. Aklımdaki bir diğer soru, kalemi kullanırken tablet elimi de algılar mı? Hem solağım hem de yukarıdan yazıyorum bu yüzden elim sürekli tablete değiyor. Sıkıntı çıkarır mı?Zaten tablet 25W destekliyor. Benim önerim pil ömrü açısından ya orijinal adaptör yada PPS 2.0 sertifikalı adaptör olacaktır.
Hayır böyle tabletlerde el kilidi var. Orijinal kalemi kullandığınız sürece kalemin ucu tablete yaklaştığı anda dokunmatiği kilitler.Tamamdır. Aklımdaki bir diğer soru, kalemi kullanırken tablet elimi de algılar mı? Hem solağım hem de yukarıdan yazıyorum bu yüzden elim sürekli tablete değiyor. Sıkıntı çıkarır mı?
O zaman S9FE alacağım gibi görünüyor. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.Hayır böyle tabletlerde el kilidi var. Orijinal kalemi kullandığınız sürece kalemin ucu tablete yaklaştığı anda dokunmatiği kilitler.
Yani normal kağıda yazı yazıyor gibi tabletin üzerine elinizi koyup yazabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.