12.000TL RTX 2070 Super sistem önerisi

Biraz daha ileri dönük olsun diye anakartı yüksek tutmak istedim. Zaten arkadaş hikayeli oyunlar oynadığı için 1. sistem+2K monitör alması daha mantıklı olacaktır.
Hocam 1500-1700 liralık B550 yerine 2600 liralık X570 koyunca ileriye dönük olarak ne kazanmış oluyorsunuz?

FPS olarak Warzone Valorant Six Siege PUBG oynayacağım.
Hocam en iyisi 1. attığım sistem+ 2K 144hz bir monitör almanız.
Hocam 1500-1700 liralık B550 yerine 2800 liralık X570 koyunca ileriye dönük olarak ne kazanmış oluyorsunuz?
Uzun bir süre anakart değiştirmemek, daha iyi bir VRAM kalitesi ve X570 yonga seti avantajı var.

Hocam en iyisi 1. attığım sistem+ 2K 144hz bir monitör almanız.

Uzun bir süre anakart değiştirmemek, daha iyi bir VRAM kalitesi ve X570 yonga seti avantajı var.
Ezbere bildiklerimi yazıyorum diyorsunuz yani :) VRAM kalitesi ile ne yapacak bu adam, X570 yonga setinin avantajlarını sıralar mısınız, o avantajların onda birini kullanabilecek mi bu kullanıcı?

Uzun süre anakart değiştirmemek olayını da anlamadım, B550 anakartın neyi ileriye dönük değil?

Ezbere bildiklerimi yazıyorum diyorsunuz yani :) VRAM kalitesi ile ne yapacak bu adam, X570 yonga setinin avantajlarını sıralar mısınız, o avantajların onda birini kullanabilecek mi bu kullanıcı?

Uzun süre anakart değiştirmemek olayını da anlamadım, B550 anakartın neyi ileriye dönük değil?

i7 10700K için öneriniz nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı