12.000TL telefon tavsiyesi

A34'ün kamerası vasat. Ön kamerası ise gerçekten kötü. Kamera önemliyse A34 alacağına Note 12 Pro daha iyidir ama ben olsaydım Fe alırdım.
 
Note 12 Pro'nun kamerası A34'ten daha iyi ama Dimensity 1080 de 732G için çok daha güçlü bir SoC. Olay kamera ise S20 FE her ikisini de epey aşıyor. İlla bataryası da iyi olsun dersen 14K'ya cikip GT 2 bak.

Realme GT2 ile Redmi Note 12 Pro arasında ne gibi farklar var peki? Realme kağıt üstünde daha iyi görünüyor ancak bazen yanıltabiliyor bu tarz veriler. Kamera olarak mesela hangisi daha iyidir? A34 konusunda ise kafam karıştı biraz bir kaç kişi kamerası vasat dedi peki bunlardan daha mı kötü kameraya sahip?

S20FE çok eskidi artık. Ömürü maksimum 3 yıl olur

Şu an Redmi Note 9S kullanıyorum. İlk çıktığında almıştım memnundum. Ancak bu aralar telefon sıkça kasmaya başladı uygulamalardan atmaya başladı ve kamera açısından yetersiz gelmeye başladı. Eğer bu tarz durumlar yaşanmasa ben bu telefonu daha yıllardır kullanmak isterdim. Yani anlatmak istediğim bir telefon aldığım zaman gerçekten çok uzun zaman ihtiyaçlarıma yönelik kullanmak isterim. O yüzden tercihim her zaman daha uzun vadeli bir model olur.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı