12.000TL'ye İncehesap'tan RX 580 sistem alınır mı?

Alınabilir aynı fiyata GTX 1660 tarzı bir karta sahip sistem yoksa hatta aslında ama 2-3 bin kadar ekleyebilirseniz indirim döneminde RTX 3050 6 GB sistem düşürebilirsiniz.

Dediğiniz aslında "3050 6 GB" diyene kadar mantıklıydı. 3050 6 GB değil, 6600 bakması lazım o bütçede. 3050 6 GB daha 1650 Super'i zar zor geçiyor, 580'den bile güçsüz.

Fabrikadan sıfır çıkmış bir kartı satıyorlar. Garip ama 6-7 senelik kart hala üretiliyor. Bir şey de olmaz. 10 senelik GTX 980 kullanıyorum hala :d.

Değişiyim diye falan hiç dürtmüyor mu ya ? Beni bile 5600XT dürtüyor, 1 yılı yeni devirdim değişmemek için sürekli monitör, M.2 gibi uğraşlar çıkarıyorum kendime

Değişiyim diye falan hiç dürtmüyor mu ya ? Beni bile 5600XT dürtüyor, 1 yılı yeni devirdim değişmemek için sürekli monitör, M.2 gibi uğraşlar çıkarıyorum kendime
Bakalım, bu sene parayı başka yerlere harcadık... Seneye umarım. İşlemciyi yükselttim. İdare ediyoruz şimdilik oynadığım oyunlarda. 3 sene önce 2. el almıştım zaten. Yine 2. el 6700 XT falan almayı düşünüyorum. Nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…