12.000TL'ye İncehesap'tan RX 580 sistem alınır mı?

Alınabilir aynı fiyata GTX 1660 tarzı bir karta sahip sistem yoksa hatta aslında ama 2-3 bin kadar ekleyebilirseniz indirim döneminde RTX 3050 6 GB sistem düşürebilirsiniz.

Dediğiniz aslında "3050 6 GB" diyene kadar mantıklıydı. 3050 6 GB değil, 6600 bakması lazım o bütçede. 3050 6 GB daha 1650 Super'i zar zor geçiyor, 580'den bile güçsüz.

Fabrikadan sıfır çıkmış bir kartı satıyorlar. Garip ama 6-7 senelik kart hala üretiliyor. Bir şey de olmaz. 10 senelik GTX 980 kullanıyorum hala :d.

Değişiyim diye falan hiç dürtmüyor mu ya :D? Beni bile 5600XT dürtüyor, 1 yılı yeni devirdim değişmemek için sürekli monitör, M.2 gibi uğraşlar çıkarıyorum kendime :D

Değişiyim diye falan hiç dürtmüyor mu ya :D? Beni bile 5600XT dürtüyor, 1 yılı yeni devirdim değişmemek için sürekli monitör, M.2 gibi uğraşlar çıkarıyorum kendime :D
Bakalım, bu sene parayı başka yerlere harcadık... Seneye umarım. İşlemciyi yükselttim. İdare ediyoruz şimdilik oynadığım oyunlarda. 3 sene önce 2. el almıştım zaten. Yine 2. el 6700 XT falan almayı düşünüyorum. Nasip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı