12+12 ay taahhüt nedir?

Torik61

Megapat
Daha fazla  
Vodafone'da tarifemi değişeceğim. Taahhüt konusunda emin olamadım. 12+12 ay taahhüt diyorlar, ilk 12 ay 90 TL ikinci 12 ay 100 TL diyorlar. İlk 12 ay dolduktan sonra iptal ederken cayma bedeli öder miyim? Müşteri hizmetlerini aradığımda ilk 12 aydan sonra iptal edebileceğimi, iptal etmek istemezsem de 100 TL'ye paketi kullanmaya devam edebileceğimi söylediler. Oparatör pek emin konuşmadı, sözleşmeyi okuyunca ben de emin olamadım. 12 ay sonra iptal edebilir miyim? Not: İlk fotoğraf Vodafone mobil uygulamadan, ikinci fotoğrafı internete "12+12 ay taahhüt nedir?" Yazarak buldum. Biraz anlaşılamaz yazmış olabilirim, kusura bakmayın.

Screenshot_2020-07-14-16-08-41-063_com.vodafone.selfservis.jpg

Screenshot_2020-07-14-16-42-59-226_com.google.android.apps.docs.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla ilk 12 ay taahhüt yapararsan 65 tl indirdim. ikinci 12 ay taahütte 55 tl indirim. İlk 12 ay 90 ikinci 12 ay 100tl (Yanlış olabilir). Eski kullandığın paketten bu pakete geçersen ceza ödemeyeceksin. İkinci fotoğraf telefon alımı ile ilgili paket ile ilgili değil.

Yasalara göre de üyeliğinizi 12 ay sonra koşulsuz olarak iptal edebilirsiniz.

52. maddenin 4. fıkrasına bakabilirsiniz. Şöyle diyor: "Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir."

Yasalara göre de üyeliğinizi 12 ay sonra koşulsuz olarak iptal edebilirsiniz.

52. maddenin 4. fıkrasına bakabilirsiniz. Şöyle diyor: "Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir."

Bu yasayı biliyorum, bazı firmalar bunu atlatmak için oyunlar oynuyor. Müşteri hizmetleri ile tekrar görüştüm. Farklı bir oparatörün 12 ay sonra cayma bedeli ödemeden iptal edebileceğimi söylemesi üzerine pakete geçtim. Yardımlarınız için teşekkürler. İyi günler.

Vodafone'da tarifemi değişeceğim. Taahhüt konusunda emin olamadım. 12+12 ay taahhüt diyorlar, ilk 12 ay 90 TL ikinci 12 ay 100 TL diyorlar. İlk 12 ay dolduktan sonra iptal ederken cayma bedeli öder miyim? Müşteri hizmetlerini aradığımda ilk 12 aydan sonra iptal edebileceğimi, iptal etmek istemezsem de 100 TL'ye paketi kullanmaya devam edebileceğimi söylediler. Oparatör pek emin konuşmadı, sözleşmeyi okuyunca ben de emin olamadım. 12 ay sonra iptal edebilir miyim? Not: İlk fotoğraf Vodafone mobil uygulamadan, ikinci fotoğrafı internete "12+12 ay taahhüt nedir?" Yazarak buldum. Biraz anlaşılamaz yazmış olabilirim, kusura bakmayın.

Eki Görüntüle 614823

Eki Görüntüle 614822
12 ayın sonunda tarifeyi iptal etmezseniz otomatik olarak 12 aylık bir sözleşme daha yapmışsın gibi olur ve 13. ayda tarifen yazan fiyattan otomatik olarak yenilenir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı