12-13 yaş için banka kartı önerisi

BKDurak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 12 yaşındayım ve yakında 13 olacağım. Bana kendisi de şu anda olan çocuk banka kartlarından bildiklerinizi veya hepsinin listesini ve önemli özelliklerini (çekilişler, bonus oranları veya özel özellikleri) yazar mısınız? Ayrıca ininal almak istemiyorum. Papara'nın özelliklerini de yazar mısınız? Ayrıca araştır diyenler için sitelerde her şey yazmıyor ve ben de kullanıcılardan bilgi almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara ekstra özelliği yok ama TC kimlik doğrulaması gerekiyor. Tosla 12 yaş üstü ve bir sürü indirim yapıyor. Bence papara al. Tosla ile ilgili sorun yaşayanlar olmuş. Papara gayet sade ve düz.

Dostum öncelikle banka kartı almak için ailenle banka şubesine gidip birlikte çıkarttırmanız gerekiyor ben o şekilde Kuveyt Türk kart çıkarttırmıştım para gönderirken para kesmediği için Kuveyt'i seçmiştim başka bir ayrıcalığı yok.
Papara kart içinde kayıt olup 10-15 TL arası bir kart ücreti ile anlaştıkları bir kargo firmasıyla getiriyorlardı onun içinde kartı alırken ailenden birisi imza atması lazımdı ben aldığımda Papara'da normal banka kartları gibi çok bir eksiği yok açıkçası.
Tosla kartımda var fakat daha çok kullanmak nasip olmadı ama aynı Papara gibi cashbackler falan yapıyor ben şahsen Papara almanı öneririm ilerleyen zamanda banka kartıda alabilirsin.

Merhaba. 12 yaşındayım ve yakında 13 olacağım. Bana kendisi de şu anda olan çocuk banka kartlarından bildiklerinizi veya hepsinin listesini ve önemli özelliklerini (çekilişler, bonus oranları veya özel özellikleri) yazar mısınız? Ayrıca ininal almak istemiyorum. Papara'nın özelliklerini de yazar mısınız? Ayrıca araştır diyenler için sitelerde her şey yazmıyor ve ben de kullanıcılardan bilgi almak istiyorum.
Sana önerilerim şunlar;
Tosla: tosback yapıyor ve kullanımı kolay şok marketten para yükleyebilirsin veya ATM'ye gidip yükleyebilirsin.
Papara: bunuda kullanabilirsin daha yaygın kart ücreti yok. Önerilerim bunlar sana en çok Tosla almanı öneririm daha mantıklı yardımcı olabildiysem mesajımın altındaki rapor kısmına basıp çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

İlk imza ve maximum hakkında ne düşünüyorsunuz. Ben Papara ve Tosla'yı çok duymuştum ama garanti oyun çekiliş yapıyormuş ilkimza çok iyi falan diye duyuyordum.

A101'lerdeki hadi kart. Şu anda onu kullanıyorum ve gayet memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı