12.500 TL sistem önerisi

WooN53

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bütçem 12.500TL civarında genellikle çevrimiçi oyunlar oynuyorum GTA V, CS:GO, Valorant... vb. gibi oyunlar oynuyorum. Nasıl bir sistem almalıyım?

Bütçem 12.500TL civarında genellikle çevrimiçi oyunlar oynuyorum GTA V, CS:GO, Valorant... vb. gibi oyunlar oynuyorum. Nasıl bir sistem almalıyım?

Donanım Arşivi YouTube kanalı bugün bir hazır sistem yayınlayacak. Muhtemelen 2 saate yayınlar. Bütçenize uygunsa onu alın geçin derim. Muhtemelen oynadığınız oyunları en yüksek ayarlarda akıcı şekilde oynatacaktır.

Ultrada veya yüksek grafikte oynayacağım diye bir takıntım yok orta grafiklerde oynasam bile bana hayli hayli yeter kaliteye bakan birisi değilim çok fazla öyle bir takıntım yok ama bekliyor olacağım

Özelleştirip alabilirsin.
ModArt Red ürünü kaçırdım alamadım hemen bitmiş stokları o yüzden yazdım aklımda direk Red vardı blue dan yana çok değilim düşük fps alıyor gibime geldi inceleme videosunu izlediğim zaman.

Ultrada veya yüksek grafikte oynayacağım diye bir takıntım yok orta grafiklerde oynasam bile bana hayli hayli yeter kaliteye bakan birisi değilim çok fazla öyle bir takıntım yok ama bekliyor olacağım
Bu bütçede alacağınız hemen hemen her bilgisayar ultra grafiklerde rahatlıkla oynatır. Bu yüzden öyle dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı