Bütçem 12.500TL civarında genellikle çevrimiçi oyunlar oynuyorum GTA V, CS:GO, Valorant... vb. gibi oyunlar oynuyorum. Nasıl bir sistem almalıyım?
ModArt Red ürünü kaçırdım alamadım hemen bitmiş stokları o yüzden yazdım aklımda direk Red vardı blue dan yana çok değilim düşük fps alıyor gibime geldi inceleme videosunu izlediğim zaman.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Özelleştirip alabilirsin.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Yeni 400 stok geldi diye biliyorum birdaha deneyin isterseniz?ModArt Red ürünü kaçırdım alamadım hemen bitmiş stokları o yüzden yazdım aklımda direk Red vardı blue dan yana çok değilim düşük fps alıyor gibime geldi inceleme videosunu izlediğim zaman.
Yeni 400 stok geldi diye biliyorum birdaha deneyin isterseniz?
Bu bütçede alacağınız hemen hemen her bilgisayar ultra grafiklerde rahatlıkla oynatır. Bu yüzden öyle dedim.Ultrada veya yüksek grafikte oynayacağım diye bir takıntım yok orta grafiklerde oynasam bile bana hayli hayli yeter kaliteye bakan birisi değilim çok fazla öyle bir takıntım yok ama bekliyor olacağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.