Merhaba,
Bilgisayar almayı planlıyorum, aradığım iki önemli nokta var ve siz değerli forum üyelerinin bana yardımcı olmasını rica ediyorum.
1.Intel işlemcili olması.
2.NVIDIA modelli olması.
Bütçem maximum olarak 12.500 TL civarıdır bulduğum 2 adet PC var şu ana kadar;
AHORA 5T12-RTX3060/Ti - Game Garaj (bu modelin 2060'lı olarak değiştirilmiştir.
www.itopya.com
Siz değerli forum üyelerinden istediğim bana yardımcı olmanız fiyat olarak İtopya sitesindeki sistem fiyatı daha uygun olduğu için hoşuma gitti açıkçası bende düşük bütçeli olarak bir masaüstü bilgisayar arıyorum sizce 2. olanı alırsam herhangi bir problem yaşar mıyım ve ortalama kaç yıl bana gider? Bunların haricinde sizlerin görüşleri de benim için çok değerli olacaktır.
Saygılar sunarım herkese...
Bilgisayar almayı planlıyorum, aradığım iki önemli nokta var ve siz değerli forum üyelerinin bana yardımcı olmasını rica ediyorum.
1.Intel işlemcili olması.
2.NVIDIA modelli olması.
Bütçem maximum olarak 12.500 TL civarıdır bulduğum 2 adet PC var şu ana kadar;
AHORA 5T12-RTX3060/Ti - Game Garaj (bu modelin 2060'lı olarak değiştirilmiştir.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Siz değerli forum üyelerinden istediğim bana yardımcı olmanız fiyat olarak İtopya sitesindeki sistem fiyatı daha uygun olduğu için hoşuma gitti açıkçası bende düşük bütçeli olarak bir masaüstü bilgisayar arıyorum sizce 2. olanı alırsam herhangi bir problem yaşar mıyım ve ortalama kaç yıl bana gider? Bunların haricinde sizlerin görüşleri de benim için çok değerli olacaktır.
Saygılar sunarım herkese...