12.500 TL'ye kadar sistem önerisi (NVIDIA-Intel)

Harbiyeli

Decapat
Merhaba,

Bilgisayar almayı planlıyorum, aradığım iki önemli nokta var ve siz değerli forum üyelerinin bana yardımcı olmasını rica ediyorum.

1.Intel işlemcili olması.
2.NVIDIA modelli olması.

Bütçem maximum olarak 12.500 TL civarıdır bulduğum 2 adet PC var şu ana kadar;

AHORA 5T12-RTX3060/Ti - Game Garaj (bu modelin 2060'lı olarak değiştirilmiştir.

Siz değerli forum üyelerinden istediğim bana yardımcı olmanız fiyat olarak İtopya sitesindeki sistem fiyatı daha uygun olduğu için hoşuma gitti açıkçası bende düşük bütçeli olarak bir masaüstü bilgisayar arıyorum sizce 2. olanı alırsam herhangi bir problem yaşar mıyım ve ortalama kaç yıl bana gider? Bunların haricinde sizlerin görüşleri de benim için çok değerli olacaktır.

Saygılar sunarım herkese...

Merhaba,

Bilgisayar almayı planlıyorum, aradığım iki önemli nokta var ve siz değerli forum üyelerinin bana yardımcı olmasını rica ediyorum.

1.Intel işlemcili olması.
2.NVIDIA modelli olması.

Bütçem maximum olarak 12.500 TL civarıdır bulduğum 2 adet PC var şu ana kadar;

AHORA 5T12-RTX3060/Ti - Game Garaj (bu modelin 2060'lı olarak değiştirilmiştir.

Siz değerli forum üyelerinden istediğim bana yardımcı olmanız fiyat olarak İtopya sitesindeki sistem fiyatı daha uygun olduğu için hoşuma gitti açıkçası bende düşük bütçeli olarak bir masaüstü bilgisayar arıyorum sizce 2. olanı alırsam herhangi bir problem yaşar mıyım ve ortalama kaç yıl bana gider? Bunların haricinde sizlerin görüşleri de benim için çok değerli olacaktır.

Saygılar sunarım herkese...

RTX3050 yerine RX6600 alsanız keşke daha performanslı bir ekran kartı ancak ısrarla NVIDIA istiyorsanız o bütçeye RTX3050'li sistem onerırım.

RTX3050 yerine RX6600 alsanız keşke daha performanslı bir ekran kartı ancak ısrarla NVIDIA istiyorsanız o bütçeye RTX3050'li sistem onerırım.
yani açıkça amacım şu 11.500 tlyi geçmemek bazı forumlarda 3050 li kasanın iyi olmadığını söylüyorlar bu kasa bana uzun yıllar yetmez mi ?

2060S 3050'den daha performanslı.
2060 s olan kasayı düzenleme yaparak 12000 bandına nasıl indirebilirim ? bu konuda yardımcı olursanız çok minnettar kalırım

Yani açıkça amacım şu 11.500 TL'yi geçmemek bazı forumlarda 3050'li kasanın iyi olmadığını söylüyorlar bu kasa bana uzun yıllar yetmez mi?

2060S olan kasayı düzenleme yaparak 12000 bandına nasıl indirebilirim? Bu konuda yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.

Önerim RX6600 diyorum yine 3050 GTX1660 Ti ve RTX 2060 Super arası bir kart kendimde kullanıyorum ya 2060 Super alın ya da RX6600.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı