Şükrü Akyol
Decapat
12.500 TL bütçem var, monitör dahil vatandan sistem toplamak istiyorum. Önerilerinize açıgım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör hariç tüm ekipmanlarım tam sistemimi degiştiricemŞu paraya verebileceğim ilk fikir şu ki: monitor,klavye,mouse vs. de alacaksın geriye kalan parada sistem olacak.Kalan para senin almak isteyebileceğin 244 herz monitörü birçok oyunda desteklemicek , o fps değerinin vermicektir.Paran buysa 144 herz bir monitör vs Rtx 2060,en az 250 gb Evo ssd ve 16 gb min 2600 mhz ram olan bir sistem seni mutlu eder.
çogu siteyi karşılaştırdım aralarında max 500 lira oynuyor 500 lira için farklı yerden alışveriş yapmak istemedim itopya vb sitelerede baktım.Vatan PC şart mı? Oradaki fiyatlar yüksek biraz.
HDD olmasına gerek yok 250gb civarı kullanımım var kasanın ahım şahım olmasına gerek yok monitöründe çok kaliteli olmasına gerek yok ryzen 7 2700x ve 2070 düşüncem var diger bileşenlerden kısarak.
Konumuz bu degil ama herkesin gorusleri kendineNeye gerek var? 500TL az para değil, sonuçta evine kadar getirip bırakıyorlar. Ben çoğu yerden alışveriş yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.