Oreo'nun merdivenaltı şubesinden yemedin değil mi?Oldum olası oreo hype'ını anlamadım. Yerken insanın midesi bulanıyor. Çikolata aromalı plastik gibi bir şey.
Rafta beklemekten plastiği bisküvisine mi geçti acaba. Öyle bir şey değil Oreo.
Oreo'nun merdivenaltı şubesinden yemedin değil mi?Oldum olası oreo hype'ını anlamadım. Yerken insanın midesi bulanıyor. Çikolata aromalı plastik gibi bir şey.
Tanesi 21 TL'ye geliyor, normalde bir tanesinin piyasa değeri 45-50 TL civarı. 12x220 gr.
![]()
Oreo Bisküvi 220 gr 12’li Paket - Fiyatı, Yorumları
Oreo Bisküvi 220 gr 12’li Paket yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu arada geçen yıl bu sıralarda 12 tanesi 100 TL idi. Geçen yılın indirimsiz fiyatı geçerli şu an.
12 adet 220 gram Oreo 100 TL!
Normalde tek paketi 20 TL civarı fakat bu indirimle beraber paket fiyatı 8.30 TL'ye geliyor. Kargo da ücretsiz bu arada. https://www.trendyol.com/oreo/biskuvi-220-gr-12-li-paket-p-307381188www.technopat.net
Negro daha güzel geliyor banaBence fazlasıyla abartılmış bir bisküvi hatta tadı kötü bence.
Negro daha güzel geliyor bana.
O da iyi evet.Negro daha güzel geliyor bana
Sağlığınıza zarar vermek için 250 TL verebilirsiniz.Tanesi 21 TL'ye geliyor, normalde bir tanesinin piyasa değeri 45-50 TL civarı. 12x220 gr
![]()
Oreo Bisküvi 220 gr 12’li Paket - Fiyatı, Yorumları
Oreo Bisküvi 220 gr 12’li Paket yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu arada geçen yıl bu sıralarda 12 tanesi 100 TL idi. Geçen yılın indirimsiz fiyatı geçerli şu an.
12 adet 220 gram Oreo 100 TL!
Normalde tek paketi 20 TL civarı fakat bu indirimle beraber paket fiyatı 8.30 TL'ye geliyor. Kargo da ücretsiz bu arada. https://www.trendyol.com/oreo/biskuvi-220-gr-12-li-paket-p-307381188www.technopat.net
Bu kadar ciddi olmayın gerçekten şu an yediğiniz her şey az bile olsa kanserojen veya zararlı maddeler içeriyor.Sağlığınıza zarar vermek için 250 TL verebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.