12 ay mining yapılmış 3080 alınır mı?

Evet konunun tamamını okumadım ama Mining'ın kartı yıprattığını falan yazanlar olmuş ve boş yapmışlar kartın tek olayı mining yapılmış olması ise alınır.

Hocam adam 3 farklı şey söyledi 3 tanesi de ya birbiri ya gerçeklikle çelişiyor.
Şimdi de olay buna mı evrildi?
Çevir kazı yanmasın, demedin mi 🤣

Kazın dışı kömür oldu özel siyah kaz diye kazıklamaya çalışıyor :ROFL: bu adamdan değil ekran kartı kalem bile alınmaz.

IMG_20220114_031541.jpg

Çöptür demiyoruz. Değeri normal 3080'den epey düşüktür diyoruz. Oyun da yıpratmıyor değil, doğru ama oyun amaçlı kullanılan bir 3080 çok oyun oynayan birinin elinde 1 senede çok kullanılsa 3 ay tam performansta kullanılır. Miningde ise aralıksız. VRAM'ler yıpranıyor. Zaten satan adamda elimde kalmadan takaslıyıp yeni karta geçeyim derdinde muhtemelen.

Yalnız bir sorun var. Bu ürünler mekanik değil ki, kullandıkça yıpransın.

12 ay boyunca durmadan tam yükte çalışan kart aldığınız sıfır 3070'den 30, 40 kat güçsüzdür benim gözümde. Hem kartınız çoğumuzun hayali zaten, kalsın derim.
Sizin gözünüzde olan değil reelde olan önemli. Sabit ve düşük sıcaklıkta çalışmış kart aynı performansı verir. Almadan önce bir kaç test gerçekleştirerek arkadaş anlayabilir kartın durumunu.

Bedava verirse al , 7/24 çalışan şey den ne hayır gelir .
O zaman evdeki 3 senelik buzdolabını çöpe atalım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu yıpranma konusu tam bir muamma. Herkes varsayım üzerinden konuşuyor. 3-4 yıl madencilik yapılan kartlarla oyun dememesi yapan kanallar var. Yani madencilik yapılan bir kartla oyun oynadım kart öldü diyen bir mesaja rastlamadım. Varsayımlar üzerinden konuşmak bize birşey kazandırmaz. Elle tutulur kanıtlar varsa paylaşarak konuşmamız lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı