Teşekkürler peki sizin attıklarınızla beraber bu dördü arasından en iyisi hangisi acaba?
![]()
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük | Samsung Türkiye
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
![]()
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr
Bütçendeki en iyi monitör bu.
![]()
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bence VA yerine IPS panel alsın günlük hayattada kullanacakmış renkerlin canlı olması daha iyi seçenek olur. Bende VA panel var renkler hiç canlı değil.
Dün 8300 TL'ye bunu almıştım https://amzn.eu/d/hnocYFQ. ama buraya atılan monitörlerden biri 8-9 aralığına düşerse aldığımı iade edip yeni alıcam. Philips ve asus rog içimde kaldı çok.G6 ile diğer VA monitörleri aynı kefeye koymayın. Bu monitörün renk gamutu gayet iyi ekstra olarak quantum dot var bunda. O yüzde IPS panellerden geri kalır yanı yok. Bu monitöre renk doygunluğu bakımından fark koyacak modeller G274QPF qd ve G274QPX gibi monitörler. Philips 27m2n ve ASUS XG27acs gibi monitörlerin yanında renk açısından kafa kafaya monitörler. Gözle görülür bir fark göremezsin o konuda.
Dün 8300 TL'ye bunu almıştım Amazon.com.tr. Ama buraya atılan monitörlerden biri 8-9 aralığına düşerse aldığımı iade edip yeni alacağım. Philips ve ASUS ROG içimde kaldı çok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.