12 bin TL gitar önerisi

EmirhanFDFS

Hectopat
Daha fazla  
Selam, 12.000 TL bütçe ile bir gitar ve amfi veya ses kartı almak istiyorum ama neredeyse hiçbir bilgim yok. Özellikle Linkin Park, Rammstein, skillet, manga, evanescence, quenns of the stone age olmak üzere, bu tarzda grupların şarkılarını çalmak istiyorum. HSS mi alsam daha iyi olur yoksa hhs mi? Bir de başlangıç seviyesi gitarlar iş görür mü? Öneri ve görüşlerinize açığım.

Selam, 12.000 TL bütçe ile bir gitar ve amfi veya ses kartı almak istiyorum ama neredeyse hiçbir bilgim yok. Özellikle Linkin Park, Rammstein, skillet, manga, evanescence, quenns of the stone age olmak üzere, bu tarzda grupların şarkılarını çalmak istiyorum. HSS mi alsam daha iyi olur yoksa hhs mi? Bir de başlangıç seviyesi gitarlar iş görür mü? Öneri ve görüşlerinize açığım.

Hocam HSS hhs gibi şeylere girmenize gerek yok, sizi şimdilik idare eden bir gitar alsanız yeter zaten, öyle bilgili biri değilim gitarlar hakkında forumlarda yazılanları aktarıyorum ses kartı almanı önermem Boston'un bir amfisini alabilirsin blacksta amfilerine falan gerek yok çalamadığın şeyin tonunu falan ayarlayamazsın zaten ama klasik bir öneri yapmamı istersen gidip Fender squirer al hayal kırıklığına uğratmaz diyor herkes, Fender'in bir alt markası.

Amfi olarak herhangi bir boston amfisi alabilirsin, çok uğraştırmaz ve kullanışı kolay, ama öyle ben gelecekte falan öğrenirim daha iyi şeyler yapabilirim derseniz Blackstar ID Core 10 alabilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı