Hocam nereden alabilirim öğrenci indirimi ile?Mac mini m2 öğrenci indirimi ile 12500 tl
Hocam nereden alabilirim öğrenci indirimi ile?Mac mini m2 öğrenci indirimi ile 12500 tl
Pt'deki stok bitmiş şuradan alınabiliyor galiba 12079 tl: Mac mini Satın AlınNasıl oluyor?
Öğrenci indiriminden yararlanmak için herhangi birşey yapmam gerekiyor mu? Ayrıca apple in kendi sitesinden ekstra bir ücret çıkıyor mu?Pt'deki stok bitmiş şuradan alınabiliyor galiba 12079 tl: Mac mini Satın Alın
Öğrenci belgesi mi ne gerekiyordu galiba ben de bayadır almadım o şekilde tam hatırlamıyorum o yüzden.Öğrenci indiriminden yararlanmak için herhangi birşey yapmam gerekiyor mu? Ayrıca apple in kendi sitesinden ekstra bir ücret çıkıyor mu?
Hocam babamın icloud adresinle girip satın aldım ama herhangi bir belge istemedi fiyat 12 bin TL yazıyordu ben anlamadım. Bir sorun olmaz değil mi?Öğrenci belgesi mi ne gerekiyordu galiba ben de bayadır almadım o şekilde tam hatırlamıyorum o yüzden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.