@Sylveon @DepresifTanrı
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. @Sylveon Hocam sizin söylediğiniz sistemin neredeyse aynısını toplamayı düşünüyorum. Ekran kartı konusunda biraz tereddütüm var ama açıkcası. 4050 TL ye MSI 2070 Trifrozer mı 4650TL ye Gigabyte 2070S mi? Aradaki fiyat farkına değer mi sizce? Bir de Marka farkı ve trifrozer olmasının bir avantajı olur mu sizce?
Ekran kartı yaklaşık 30 CM sanırım ve kasanın desteği 32,3 CM sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Özellikle ekran kartı üzerinde olan ledler çok hoş durur diye düşünüyorum.
@Elasmotherium Tri Frozer ad ve bir artısı yok kendisi giriş seviyesi bir kart.
Ekran kartı yaklaşık 30 CM sanırım ve kasanın desteği 32,3 CM sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Özellikle ekran kartı üzerinde olan ledler çok hoş durur diye düşünüyorum.
@Elasmotherium Tri Frozer ad ve bir artısı yok kendisi giriş seviyesi bir kart.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Toshiba THN-RC50Z5000G8 500 GB 3D NVMe PCIe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (Display+HDMI) 2K QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!