12 GB RAM 3,38 kullanılabilir gözüküyor

Vega 10 sistem maksimum 2 GB kullanabilir.
1.Windows + R tuşlarına basın ve açılan pencereye msconfig yazıp Enter'a basın. Açılan pencerede Önyükleme sekmesine tıklayın. Burada Bellek üst sınırı seçeneğinin 0 olduğundan emin olun
2.Windows + R tuşlarına basın ve açılan pencereye services.msc yazıp Enter'a basın. Açılan ekranda Windows Search ve Superfetch seçeneklerini bulun ve sağ tıklayıp Devre dışı bırakın ve ardından Durdur tuşuna basın. Ardından bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Microsoft'un sitesinden çözüm önerileri.

1.Windows + R tuşlarına basın ve açılan pencereye msconfig yazıp Enter'a basın. Açılan pencerede Önyükleme sekmesine tıklayın. Burada Bellek üst sınırı seçeneğinin 0 olduğundan emin olun
2.Windows + R tuşlarına basın ve açılan pencereye services.msc yazıp Enter'a basın. Açılan ekranda Windows Search ve Superfetch seçeneklerini bulun ve sağ tıklayıp Devre dışı bırakın ve ardından Durdur tuşuna basın. Ardından bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Microsoft'un sitesinden çözüm önerileri.
Yaptım değişmedi. Yarın slotlar yer değiştiririm. Yetkili servis slot 2 olduğu için değişikliği kaydetmeyebilir dedi.

Muhtemelen işletim sisteminiz 32 Bit'dir bunu kontrol edin doğruysa bildiğim kadarıyla format atmak durumunda kalacaksınız.
Arkadaşım sistem 32 bit olsa o 12GB takılı RAM belleği göremezsin.

32 bit maksimum 4GB destekler.

Cevap yazmadan önce düşünün.

Muhtemelen işletim sisteminiz 32 Bit'dir bunu kontrol edin doğruysa bildiğim kadarıyla format atmak durumunda kalacaksınız.
Ben de 32 bittir diye düşünmüştüm.
Yaptım değişmedi. Yarın slotlar yer değiştiririm. Yetkili servis slot 2 olduğu için değişikliği kaydetmeyebilir dedi.
Anakartınız kaç slottu hocam siz hangisine taktınız?

Araştır o zaman. Allah aşkına teknik bilgi konularına bir bilginiz yoksa yazmayın.
Yanlış bilgi mi veriyoruz ne alakası var? Benim arkadaşa "Windows'un kaç bit?" sorusunu sormam arkadaşa ne gibi zarar verebilir? En iyisini siz bilirsiniz, çözün o zaman. İlk cevabınızda APU bile dememişsiniz 2. cevabınızda agresiflik yapıyorsunuz ne alakası var diye APU'dan dolayı diye cevap veriyorsunuz. Lütfen cevap vermeyin, iyi günler. Ben sizden iyi bilemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı