Boşta RAM kullanımı kaç GB peki Windows 11'in?
4-5 GB RAM hocam boşta kullanımı.
Boşta RAM kullanımı kaç GB peki Windows 11'in?
4-5 GB RAM hocam boşta kullanımı.
Hocam bende de 8 GB RAM var ve Windows 10'a göre FPS değerleri neredeyse aynı çok bir farklılık yok ama siz bilirsiniz.
Öyleyse yeter bence, sorunsuz kullanabilirim. Birde bana 24H2 sürümünü kur diyorlar gerek varmı yoksa düz 23H2 isosunumu kurayım?.4-5 GB RAM hocam boşta kullanımı.
Peki dosyaları kaybetmeden nasıl yükseltebilirim?
Öyleyse yeter bence, sorunsuz kullanabilirim. Bir de bana 24H2 sürümünü kur diyorlar gerek var mı yoksa düz 23H2 isosunumu kurayım?
Öyleyse yeter bence, sorunsuz kullanabilirim. Bir de bana 24H2 sürümünü kur diyorlar gerek var mı yoksa düz 23H2 isosunumu kurayım?
Windows 11’e yükseltmeye hazırlanma - Microsoft Desteği
Cihazınızın Windows 11’i çalıştırabileceğinden emin olmaktan dosyalarınızı yedekleyip Windows 11’i yüklemeye kadar her yönüyle Windows 11 yükseltmesine nasıl hazır olabileceğinizi öğrenin.support.microsoft.com
Buradan talimatlara bakarak dosyalarınızı kaybetmeden yükseltme yapabilirsiniz.
Tamamdır çok sağolun.Hocam ben 23H2 kullanıyorum güncellemeye üşeniyorum o yüzden ama bana kalırsa son sürüm kurun.
İnsider değilim, öyleyse 24H2 kullanamam mı ?.Insider iseniz 24H2 kullanırsın ama son kullanıcılara ekim/kasım gibi gelecek deniliyor
Insider iseniz 24H2 kullanırsın ama son kullanıcılara ekim/kasım gibi gelecek deniliyor
Tamamdır çok sağ olun.
Insider değilim, öyleyse 24H2 kullanamam mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.