Vallahi modem arayüze baktım da bağlantı değerler e 12 veriyorlar gibi
Yok kimse bağlanan da modem değerler 12 verdiklerini gösteriyor modem e 12 geliyor ama modem bana onu vermiyor gibi başka modem denicem yarın
Aynen kablo da sorun yok modem de var gibi görünüyor değil miO kablo değerleri diye biliyorum DSL yani gelen kablonun hat bilgileri en iyisi yeni bir modem isteyin.
Yapiyorikyhocam herşeyi denedim modem sorunlu galiba kablo değerleri normal modem e gelen 12 görünüyor ama modem den bana gelen baya düşükHocam internete başkası bağlanıyor olabilir. Bilgisayar kablo ile bağlanıp Wi-Fi kapatarak tekrar test yapabilir misiniz?
Aynen kablo da sorun yok modem de var gibi görünüyor değil mi?
Yapiyorikyhocam her şeyi denedim modem sorunlu galiba kablo değerleri normal modem e gelen 12 görünüyor ama modemden bana gelen bayağı düşük
Her hangibir ücret alırlar mı ben 2.5 senedir aynı modemi kullanıyorum da ücret isterler ise ayrı başka marka modem alayım toptancı dan daha ucuz a daha kaliteliZTE zxhn 168a V2 modemi TT'den isteyin sorununuz %98 çözülür.
Her hangibir ücret alırlar mı ben 2.5 senedir aynı modemi kullanıyorum da ücret isterler ise ayrı başka marka modem alayım toptancıdan daha ucuz a daha kaliteli
En iyisi arayıp sorayım teşekkürler yardımın için garantisi geçmiştir diye dedim işte 2.5 sene oldu haBende 50'lik paketten 20 alıyordum yeni modem istedim yazdığım modemi ücretsiz verdiler sorunum çözüldü.
En iyisi arayıp sorayım teşekkürler yardımın için garantisi geçmiştir diye dedim işte 2.5 sene oldu ha
Bende 50 mbps paket aldım ama aldığımdan beri 15-20 mbps falan dediğin şeyi yapsam çözülür mü sorun ?Bende 50'lik paketten 20 alıyordum yeni modem istedim yazdığım modemi ücretsiz verdiler sorunum çözüldü.
Bende 50 Mbps paket aldım ama aldığımdan beri 15-20 Mbps falan dediğin şeyi yapsam çözülür mü sorun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.