12 Mbps yerine 3 Mbps alıyorum

Shoni

Hectopat
Türk Telekom'dan bir ay önce almaya başladığımız internet 12 Mbps'lik bir paket ve 3 kerede arıza bildirdik ve 3 kere arızanız çözümlenmiştir mesajı aldım fakat internet hızım maalesef 3.1 Mbps ne yapmalıyım Wi-Fi ayarlarını mı değiştirmeliyim değiştirmeliyim ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem arayüzünden hat değerlerini paylaşır mısın? Sorunu çözdük diyorlarsa aklıma gelen iki ihtimal var:
  1. Ya papel sıkıyorlar.
  2. Ya da sorun binada. Yani binaya gelen kablolarda, hatta sorun yok; senin dairene çıkarken bir şeyler oluyor yolda.

Modem arayüzünden hat değerlerini paylaşır mısın? Sorunu çözdük diyorlarsa aklıma gelen iki ihtimal var:
  1. Ya papel sıkıyorlar.
  2. Ya da sorun binada. Yani binaya gelen kablolarda, hatta sorun yok; senin dairene çıkarken bir şeyler oluyor yolda.

Hat değerleri dediğiniz sekme hangisi oluyor ? direk bana o sekmede normal olması gereken değerleri paylaşırsanız çok iyi olur.

Türk Telekom'dan bir ay önce almaya başladığımız internet 12 Mbps'lik bir paket ve 3 kerede arıza bildirdik ve 3 kere arızanız çözümlenmiştir mesajı aldım fakat internet hızım maalesef 3.1 Mbps ne yapmalıyım Wi-Fi ayarlarını mı değiştirmeliyim değiştirmeliyim ne yapmalıyım?

Aynı sorun bende de var 24Mbps paketim var ama en fazla 16Mbps alabiliyorum bazen 12'ye hatta 8'e bile düşüyor Türk Telekom pişmanlıktır.

Alta bakabilirsin.

Hat değerlerine bakabilirsin cevabını bekliyorum acilen.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200501_194050_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200501_194050_com.android.chrome.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 41
SNR çok düşük gibi geldi bana. Müşteri hizmetlerini arayıp biraz sert çıksan, davayla veya operatör değiştirmekle tehdit etsen işler biraz hızlanabiliyor. Malum ülkemizde illa hayvan gibi bağıracaksın bir şeylerin olması için.

Vodafone'a geçerim dediğimde bana özel kampanya teklifi geldiğini bilirim 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı