12. nesil i5 & RTX 3060 Ti sistemde imleç takılıyor

armat

Centipat
Yer
amsterdam
İlk defa bir sistem topladım. 3060 Ti ve 12. nesil i5, 32 RAM'li. Bazen fareyi hareket ettirince takılıyor, ping oluyor gibi. Bunun sebebi ne olabilir? Bu sıralar arka planda GTA 5 iniyor, o da etki eder mi çok? Zira interneti bayağı yavaşlatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet ile ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum. Fareniz sağlam mı?

İlk defa bir sistem topladım. 3060 Ti ve 12. nesil i5, 32 RAM'li. Bazen fareyi hareket ettirince takılıyor, ping oluyor gibi. Bunun sebebi ne olabilir? Bu sıralar arka planda GTA 5 iniyor, o da etki eder mi çok? Zira interneti bayağı yavaşlatıyor.
Arka'da inen oyun sağlam olduğu için bi yandan bilgisayara fazla dosya aktarıldığı için olabilir.Bir şey inmiyorken oluyorsa virüs girmiştir belki.

Arka'da inen oyun sağlam olduğu için bir yandan bilgisayara fazla dosya aktarıldığı için olabilir. Bir şey inmiyorken oluyorsa virüs girmiştir belki.

Bu da bir ihtimal. Eğer disk kullanımı yüksekse de olabiliyor. Bunlar dışında bir tek driver kalıyor.

İnternet ile ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Makul ama donanımla internetin hız bağlantı mantığını kuramadım bir an.

Fareniz sağlam mı?
Logitech M220

Arka'da inen oyun sağlam olduğu için bi yandan bilgisayara fazla dosya aktarıldığı için olabilir.
Olabilir, görev yöneticisinden baktığımda sistemi internet hariç pek zorlamıyor gibi gözüküyor ama.

Bir şey inmiyorken oluyorsa virüs girmiştir belki.
Bir şey inmiyorken de oluyor gibiydi sanki ama daha dün kuruldu ve genelde illegal sitelere girmem.

Arkadan oyun indiğinde SSD' yük altına girer eğer ssdniz güçlü değilse böyle yapabilir.
Samsung980 pro

Bunlar dışında bir tek driver kalıyor.
Bu anakar grafik kartı sürücüleri mi? onlar da güncel. En azından güncellediğimi hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı