12 saat çalışan çırağın maaşı ne kadar olur?

Her kuyumcu aynı parayı mi verecek? Yaşına göre iyi miktarda para kazanacak kafasında onu canlandırsın yeterli.
Para size ve/veya abinize iyi olabilir fakat bir başkası beğenmeyebilir. Bu yüzden söyleminiz çok havada kalıyor.

Kaç para aldığını ve TC numarasını vereyim isterseniz.
Aldığı parayı söylemenizin nasıl bir gizlilik ihlali yarattığını açıklarsanız çok iyi olur.

Adı üstünde "çırak". Çok beklentiye girmemen en iyisi, bu güne kadar çırağına iyi maaş veren bir yer görmedim. Günlük 20-30 verir herhalde.

Para kazanmak için çırak değil çalışan olman lazım. O şekilde para kazanamazsın. Komi olabilirsin.

Hocam o kadar da az vermez bence en az 120 verir.

Hocam 1 ay sonunda ben yazarım bu forum a bakalım ne kadar verecekler.

150 TL'den 1 TL aşağı alacaksan hiç çalışma daha iyi.

Para size ve/veya abinize iyi olabilir fakat bir başkası beğenmeyebilir. Bu yüzden söyleminiz çok havada kalıyor.

Aldığı parayı söylemenizin nasıl bir gizlilik ihlali yarattığını açıklarsanız çok iyi olur.

Kaç para aldığını ve T.C. numarasını vereyim isterseniz. Her kuyumcu aynı parayı mi verecek? Yaşına göre iyi miktarda para kazanacak kafasında onu canlandırsın yeterli.

Kaç para aldığını ve T.C. numarasını vereyim isterseniz. Her kuyumcu aynı parayı mi verecek? Yaşına göre iyi miktarda para kazanacak kafasında onu canlandırsın yeterli.

Çırak olduğun için asgari ücret vermezler bence.

Bayağı fazla alıyor oldukça iyi bir rakam.

Maaşımı aldım 15 günlük maaş aldım maaş 3000 TL + 900 TL yemek parası sonraki ay 5500+900 alırım büyük ihtimalle.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı