Steam As Dusk Falls 7,49 Dolar!

Orası da doğru. Dying Light genel olarak iyi bir oyun değil sadece ambiyansı ve parkur mekaniği çok güzel ama TLOU cidden yazdığın gibi daha genel olarak güzel olduğu aklıma geldikçe alma isteğim tekrar ve tekrar geliyor. Sen yazınca tekrar aklıma geldi :D

Size aldıracağım hocam TLOU'yu kafaya koydum.

Senin kazandığını varsayabiliriz :D Şimdi baktım "Ghost of Tsushima + TLOU 1" yapsam fiyat açısından "Ghost of Tsushima + Hell is Us" sepetinden pek farkı yokmuş. Yani TLOU 1 alacağım kesinlikle. Aslında TLOU 2'de alırdım da Ghost of Tsushima kalmış olacak bu saferde. Gerçi zaten Hell is Us azıcık daha ucuz olduğu için ve indirim oranının da artacağını düşündüğüm için TLOU kadar pahalılaşması pek mümkün değil. Aralıkta "Ghost of Tsushima + TLOU 1" sepeti yapıp ocakta veya şubatta da "Hell is Us + TLOU 2" çekerim gibi. Ama Sekiro yine kaldı gibi :D

Hacı şimdi ben Warband aldım ve indirdim "Bu Mount & Blade: Warband için aktivasyon anahtırınızdır. Uygulama başladıktan sonra bu anahtarı girmelisiniz. Aşağıda ki anahtarı yazın ya da panoya kopyalama tuşuna tıklayın. Şöyle bir şey diyor kodu nereye gireceğim

Senin kazandığını varsayabiliriz :D şimdi baktım "Ghost of Tsushima + TLOU 1" yapsam fiyat açısından "Ghost of Tsushima + hell is us" sepetinden pek farkı yokmuş. Yani TLOU 1 alacağım kesinlikle. Aslında TLOU 2'de alırdım da Ghost of Tsushima kalmış olacak bu saferde. Gerçi zaten hell is us azıcık daha ucuz olduğu için ve indirim oranının da artacağını düşündüğüm için TLOU kadar pahalılaşması pek mümkün değil. Aralıkta "Ghost of Tsushima + TLOU 1" sepeti yapıp ocakta veya şubatta da "hell is us + TLOU 2" çekerim gibi. Ama Sekiro yine kaldı gibi :D

TLOU 1'i bitirdikten sonra 2. oyunu hemen oynamak isteyeceksiniz kendinizi hazırlayın hocam. Bu saydıklarımız arasında hell is us en son sırada gelecek oyun bence.

TLOU 1'i bitirdikten sonra 2. oyunu hemen oynamak isteyeceksiniz kendinizi hazırlayın hocam. Bu saydıklarımız arasında hell is us en son sırada gelecek oyun bence.
Aynısını Dying Light 1 için yaşamıştım :D Onu bitirdikten hemen sonra Dying Light 2 oynamıştım. Ama sıkıntı şu ki YKS senem olunca TLOU ve Ghost of Tsushima'ya 3k'ya yakın ödesem de oynayamayacağım :((((( TLOU 1 oynamadığım içinde TLOU 2 için biraz daha beklerim gibi. Hell is Us'da aslında daha da fazla düşmesi gereken oyun. Öyle olursa "TLOU 2 + Hell is Us" yaparım.

Aynısını Dying Light 1 için yaşamıştım :D onu bitirdikten hemen sonra Dying Light 2 oynamıştım. Ama sıkıntı şu ki YKS senem olunca TLOU ve Ghost of Tsushima'ya 3K'ya yakın ödesem de oynayamayacağım :((((( TLOU 1 oynamadığım içinde TLOU 2 için biraz daha beklerim gibi. Hell is Us'da aslında daha da fazla düşmesi gereken oyun. Öyle olursa "TLOU 2 + hell is us" yaparım.

Hemen oynayamayacaksanız TLOU 2'yi sonra alırsınız sıkıntı olmaz o zaman. YKS'ye çok sıkı çalışın hocam bir yerler kazanın o zaman güle oynaya oynarsınız.

Hacı şimdi ben Warband aldım ve indirdim "Bu Mount & Blade: Warband için aktivasyon anahtırınızdır. Uygulama başladıktan sonra bu anahtarı girmelisiniz. Aşağıda ki anahtarı yazın ya da panoya kopyalama tuşuna tıklayın. Şöyle bir şey diyor kodu nereye gireceğim
Knk bunun hakkında konu açsan bu konudaki 2 kişiden daha fazla kişiye denk gelirsin :D Yani ben zaten Warband oynayalı 5-6 yıl olmuştur ki onu da abim korsan olarak kurmuştu. Bannerlord'da almıştım da hiç oynayamadım zaman yetmedi.

Hemen oynayamayacaksanız TLOU 2'yi sonra alırsınız sıkıntı olmaz o zaman. YKS'ye çok sıkı çalışın hocam bir yerler kazanın o zaman güle oynaya oynarsınız.
Öyle yapmaya çalışacağım ama diğerleri 2 çalışıyorken benim 4 çalışmam lazım gibi bir şey var ortada :( En kötü mezuna kalırım gerçi de oyunlara mola verme sürem daha da artacak o zaman :D YKS sağlam çalışayım da artık gerisini akışına bırakacağım mecbur. Bu arada her mesajın için ayrı ayrı çok teşekkür ederim 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı