12 senelik modem Mbps'yi etkiler mi?

Katılım
13 Kasım 2021
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bugün 100 MB internete geçtim firmadan, firma evimin konumuna baktı hatta 110 Mbps'ye kadar bile alabileceğim söylendi ancak 5 Mbps'yi geçemedim, kullandığım modem 12 senelik, bunun bir etkisi olur mu?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    14 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
100mbps destekleyen modem alman gerek tabikide. Modemin destekliyor mu bilemem modelini vs yazmamışsın ama %90 ihtimal ile modemin desteklemiyor. Yeni modeme ihtiyacın var.
 
Cihazınızın yonga seti oldukça eski olduğundan yeni bir modem router edinmeniz gecikme ve hız değerleri açısından daha kararlı bir deneyim yaşamanıza olanak sunar.

Satılan İnternet paketi hızı Mbps cinsinden ifade edilir, indirme esnasında ise MB/sn olarak ifade edilir.

Mbps, bit türündendir; MB/sn ise byte türündendir. 8 bit, 1 byte yapar bu da demek oluyor ki; sözleşmedeki hız bölü 8 eşittir indirme hızıdır.

Bütçenize uygun, Keenetic marka, DSL ibaresi taşıyan bir modem router cihaz edinmeniz sizin için çok iyi olacaktır.

Şimdiden hayırlı olsun.
 
Son düzenleme:
12 sene çok iyi durmuş modem :D ben 4-5 yıl sonra genelde şimşek çakmasında modemleri yaktığım için bende bu kadar uzun dayanmıyor ancak değiştirin
 
Saolun arkadaşlarım abilerim, o halde modemi değişeceğim 100mbps hızında tarifem var eger modem degisincede sorun devam ederse demekki bu altyapisda bu kadar oluyor tarifeyi dusurururum bakalim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı