12. Sınıf Balosunda Ne Giyilmeli?

Makaleler
2
12. Sınıf mezuniyet balomuz var ne giymeliyim sizce? Bugüne kadar hiç takım elbise giymedim ama giyerim.
Tecrübeli arkadaşlar ne önerirsiniz?
Her türlü baloda tavsiyelerinize açığım.
@Neşeli Enginar hocam sizin fikirlerinizi almak isterim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
12. Sınıf mezuniyet balomuz var ne giymeliyim sizce? Bugüne kadar hiç takım elbise giymedim ama giyerim.
Sana yakışan bir takım genelde en kralı oluyor bu tür ortamlarda. Kravatı da iyi seçtin mi tamamdır!

Bizim okulumuzda bu sene okul mevcudiyeti az olduğundan ve katılım olmadığından iptal edildi. Ne sevindim ama anlatamam :D Sevmem bu tarz organizasyonları. Her kafadan bir ses. Bir sürü veli, idare adamları vs vs. Her türden insan iyisi var kötüsü var anlayacağın bir şeye yaramaz.

Sana vereceğim tavsiye kesinlikle kendini kasmaman ve neysen o olman. Bu tarz şeyler için giymeyi sevmediğin elbiseleri vb. şeyleri kesinlikle giymemelisin. Şahsi fikrimdir. Şimdiden iyi eğlenceler dilerim :)

Genç arkadaşların takım elbiseyi taşıyabildiğini düşünmüyorum. Kim olursa olsun genel olarak 17-18 yaşındaki çocuğa pek gitmiyor. Hem zaten ortama gereksiz bir hava kattığına ve abartılı olduğuna inanıyorum. Bence gömlek ve pantolon yeterli olacaktır.

Ortaokul, lise, üniversite hepsi dahil hiçbir baloya katılmadım çünkü benim okuduğum okullarda üniversite dahil 3 çeşit tip vardı; şakşakçılar, soytarılar, züppeler. Tabi bu her yerde aynı olacak değil, çok balo görmedim ama sana tavsiyem devlet memuru gibi takım elbise yerine altına koyu renk skinny pantolon üstüne beyaz veya açık pembe tonlarında bir gömlek giymen olacak. Partilerde buradayım hissi yaratmak istiyorsan en önemli 3 şeyi söyleyeyim; saç stili, gömlek ve parfüm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı