12. sınıf başı için TYT netleri nasıl?

EREN SATAR

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Manisa
İyi akşamlar herkese. Netler yüzünden sürekli aile içinde kavga oluyor bıktım daha ilk ayda. En zor olanlarda 60 kolaylarda da 75 net yapıyorum yanlışlarımı anlıyorum şu anlık girdiğim denemelerin ortalamasını 70 alırsak sizce başlangıç için nasıl? Hedef sayısal ilk 50k.

Gayet iyi hocam benim de netlerim aynı en kolayda 80'e kadar çıktım zorlarda 60 civarında geliyor, kötü olduğumuzu düşünmüyorum.

Gayet yeterli ya aileni pek takma son bir ay her gün 2-3 saat deneme başında duracaksın haliyle hızlanıp daha önce hiç yapmadığın netlere çıkacaksın ki yeterince deneme çözünce otomatik yükselir netler.

Gayet iyi hocam benim de netlerim aynı en kolayda 80'e kadar çıktım zorlarda 60 civarında geliyor, kötü olduğumuzu düşünmüyorum.
Teşekkürler hocam da anlatıyorsun aileye.. Bana da ilk başlar için normal geliyor.

Gayet yeterli ya aileni pek takma son bir ay her gün 2-3 saat deneme başında duracaksın haliyle hızlanıp daha önce hiç yapmadığın netlere çıkacaksın ki yeterince deneme çözünce otomatik yükselir netler.
Teşekkürler.
Arkadaşlar bende 11.sınıfım ilk tyt denememde 45 net yaptım sizce düzeltilir mi yoksa çok mu kötüdür?
Ben 3 senedir yatıyorum dostum yazın başladım çalışmaya şimdi illaki zorlanıyorum. Ondan dolayı dersleri aksatma pişmanım ben. 11 de 30-35 yapıyordum ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı