12. sınıf başı için TYT netleri nasıl?

İyi akşamlar herkese. Netler yüzünden sürekli aile içinde kavga oluyor bıktım daha ilk ayda. En zor olanlarda 60 kolaylarda da 75 net yapıyorum yanlışlarımı anlıyorum şu anlık girdiğim denemelerin ortalamasını 70 alırsak sizce başlangıç için nasıl? Hedef sayısal ilk 50k.
AYT'niz ne durumda?

Ben 11'de 50 civarı ile başladım. Şuan 80-90 arası stabil. İyi olduğum için demiyorum ama artıyor yani, ûstelik fen hala oturmamış durumda. Tavsiyem 11'de 11 odaklı gidip, TYT denemelerine alışman.
Konu sahibi arkadaşa da bence iyi. 50K için iyi seviyede ama arkasi gelirse iyi. Hepimiz hayallerimiz için uğraşlarımızın karşılığını alırız umarım.

Hocam, benim de 80-90 arası. Sizce Hazirana kadar 110 gelmesi çok ütopik mi? Abartı mı sizce? Fen ve Sosyal'den hâla netlerim tatmin edici değil. @Yosayk So
Fen ve sosyal eksiklerini kapatıp, günlük dil bilgisi + paragraf + problem çözmeyle yüksek netlere rahat ulaşırsınız bence.

AYT'niz ne durumda?

Fen ve sosyal eksiklerini kapatıp, günlük dil bilgisi + paragraf + problem çözmeyle yüksek netlere rahat ulaşırsınız bence.
Şuan tam dediğiniz yoldayım zaten hocam. 12. Sınıfın yoğunluğundan her ne kadar TYT Fen ve Sosyale vakit ayıramasam da fırsat buldukça bakıyorum. Problem ve paragraf zaten çözmeye başladım kaliteli kaynaklardan. Teşekkür ederim tavsiye için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı