12. sınıf öğrencisi neden 11. sınıf öğrencisi olarak görünür?

enesmxy

Zeptopat
Daha fazla  
Geçen yılı 11. sınıf olarak başarıyla tamamladım. Bu yıl 12. sınıfa geçmem lazım. Neden hala 11. sınıf olarak gözüküyorum? Nedeni nedir? Sizde de böyle oldu mu? Sistemsel bir hata mı acaba?

E-okul da sistem güncellemesi otomatik yapar. Olmaz ise okulu arayıp sorun.

Hocam bende sayısal öğrensiyim fakat sayısal yazması gerekirken alan yok yazıyor.

Bizde e. Okul yok ki la

Nasıl yok hocam? Lise öğrencisisiniz e-Okul sistemi şu an geçiçi olarak kapalı 1-2 hafta içinde güncellenir ve yazar 12 diye. e-Okul yok ise 11. sınıf yazdığını nereden gördünüz?

Evet ama dönem atlaması olmamışmiydi

Nasıl yok hocam? Lise öğrencisisiniz e-Okul sistemi şu an geçiçi olarak kapalı 1-2 hafta içinde güncellenir ve yazar 12 diye. e-Okul yok ise 11. sınıf yazdığını nereden gördünüz?

Mesleki eğitim öğrencisiyim e-Okul'a bağlıyız ama e- MESEM üzerinden bilgi görebiliyoruz aynı e-Okul gibi neyse oda ona bağlı umarım düzelir.

Son düzenleme:
Evet ama dönem atlaması olmamış miydi?

Mesleki eğitim öğrencisiyim e-Okul'a bağlıyız ama e- MESEM üzerinden bilgi görebiliyoruz aynı e-Okul gibi neyse oda ona bağlı umarım düzelir.

En başta belirtmediğiniz için ona göre cevap veremedim hocam. E MESEM de ona bağlı yakın zamanda düzelir yani kafa takılacak bir şey değil. Şu an nakiller yapılıyor ona göre sınıflar oluşturuluyor. Ayrıca biz görmesekte her öğrenci için evrak işleri var onlar hallediliyor. Tekrar 11 okuyacak haliniz yok zaten yakın zamanda 12 olarak gösterir sistem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı