12. sınıf YKS'ye çalışmaya başlamak için geç mi?

Hocam tamamen size bağlı ben şu anda 12. sınıfa geçtim 11'de 55 falan yapıyordum yalan demiyeyim çok çalışmadım şu an 60 65 falan yapıyorum yapmanız gereken konulara yardımcı kitaptan çalışıp tamamen deneme çözmeniz zor orta kolay şeklinde yanlışlarınıza bakıp bir daha çöze çöze çöze çöze netiniz artacak.
Aynı 11de eşit agirliktim bu sene dile geçtim hocam kafam çok karışık sınava kadar 0 netten 75-80 net imkansız gibi

Tabii öğrenciye bağlı ama sizce düzenli çalışma ile en fazla kaç yapabilirim ortalama düşüncenizi soruyorum.

Yani her 2 günde 1 80 soru YDT denemesi çözer yanlışlarınıza çalışırsanız benim tahminimce 9 ayda bir 50 60 nete çıkılır başlarda kolay neti arttırmakta ilerledikçe zorlaşıyor hele hele 50 60'dan sonrasında çünkü yapamadığın soru zaten zor soru yapabildiğin 60ı zaten yapabiliyorsun.

Hayır ne sayısal için ne de sözel için geç değildir. Kocaman bir yıldan söz ediyoruz burada, kendini biliyorsan ve kendine göre en verimli şekilde çalışırsan rahat bir şekilde başarabilirsin bundan şüphen olmasın. YKS'ye göre daha zor olan DGS sınavına neredeyse yokluktan gelerek 7-8 ay çalıştım, gerçi sadece Matematik çalıştım ama 7 net ortalamadan 51 nete çıkardım.
Kendini çöz, en verimli çalışma şeklini ortaya çıkar ve sürekli motive ol. Başarılmayacak bir şey değil ama şu da gerçek ilk 50K-100K istiyorsan zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı