Merhaba, küçüklükten beri okula gereken değeri vermedim. Liseye geldiğimde koronayla beraber zaten önem vermediğim okuldan iyice uzaklaştım. 9 - 10. sınıfı normal okudum, 11. sınıfta açığa geçtim. Açığa geçmem aslında bu konuda çok faydalı oldu çünkü gerçekleri ve okulun önemini fark ettim. Şu anda çok pişmanım ve çok fazla ders çalışmak istiyorum. Günde gerekirse 10 saat ders çalışacağım. Dershaneye yazıldım, dershanem başlayacak. Sayısalda 65 bin hedefim var. Şimdi iyi güzel hedeflerim var fakat benim AYT altyapım kocaman bir sıfır. TYT de aslına bakarsanız çok iç açıcı değil. Ben bu açıklarımı kapatmaya, ders çalışmaya nereden başlamalıyım? Tek ricam bana bir yol gösterin, dediğim gibi günde gerekirse 10 saatten bile fazla çalışacağım fakat istediğim bölümü kazanmak istiyorum. Nereden başlayayım? Dershanem 2 Eylül de başlıyor fakat benim için geçirdiğim her saat önemli. Çalışmaya nereden başlayayım? Kimleri izleyeyim? Hangi konulardan başlayayım? Hangi kaynakları çözeyim? Önce TYT'ye mi bakayım AYT'ye mi?
Son düzenleyen: Moderatör: