12. sınıflara devamsızlık affı gelir mi?

Asya7444

Femtopat
Daha fazla  
AYT'de 2. dönem konuları kalktı ve boşu boşuna okula gidiyoruz. Onun yerine evde daha verimli çalışabiliyorum. Ama devamsızlıktsn kalırim diye de korkularım var. Sizce 2023 12. sınıflara devamsızlık affı gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
AYT'de 2. dönem konuları kalktı ve boşu boşuna okula gidiyoruz. Onun yerine evde daha verimli çalışabiliyorum. Ama devamsızlıktsn kalırim diye de korkularım var. Sizce 2023 12. sınıflara devamsızlık affı gelir mi?
Her sene geliyor bende zamanında bu korkuyu yaşamıştım ama 45 gün devamsızlık yapmıştım sınıfta kalacağım zannetmiştim ama devamsızlık affı gelmişti 2 sene önce ve her sene gelmeye devam ediyor gelmediği sene yok 12.sınıflara.

12. Sınıflarda devamsızlıktan kalma yok. An itibariyle 30 gün devamsızlığım bulunuyor.

Geçen sene af gelmişti. 90 gün devamsızlıkla sınıfı geçtim.

Liseden mezun olalı 4 yıl oldu ve 4 yıl önce bile devamsızlık affı gelmişti 2. döneme özel fakat kesin konuşmamak, risk almamak lazım. MEB içerisinde bir tanıdığınız veya yakın olduğunuz öğretmeniniz varsa ilk ona danışıp durumu izah edin ve ona göre aksiyon alın.

Hiç bir şekilde 12. sınıf öğrencisi devamsızlık yüzünden sınıfta bırakılmaz bırakılamaz. Kafan rahat olsun. Hatta okula gelmeyebilirsin bile. Biz izin kağıdı alıp okuldan çıkıyorduk. M.Ycısı devamsızlıktan kalacaksınız diye bize laf atıyordu sene sonu herkesin devamsızlığını silmişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı