12. sınıflara devamsızlık affı gelir mi?

Hiç bir şekilde 12. sınıf öğrencisi devamsızlık yüzünden sınıfta bırakılmaz bırakılamaz. Kafan rahat olsun. Hatta okula gelmeyebilirsin bile. Biz izin kağıdı alıp okuldan çıkıyorduk. M.Ycısı devamsızlıktan kalacaksınız diye bize laf atıyordu sene sonu herkesin devamsızlığını silmişti.
Devamsızlığını silmiyor dostum, MEB açıklama yapıyor 12.sınıflara devamsızlıktan kalma yok diye, hiçbir Devletin Müdür Yardımcısı kafasına göre öyle bir şey yapamaz.

Devamsızlığını silmiyor dostum, MEB açıklama yapıyor 12.sınıflara devamsızlıktan kalma yok diye.
Kardeşim öyle bir şey yok. Bizzat kendim yaşadım. Devamsızlığı silmiyor ancak özürlü ve özürsüzü 4 e tamamlamıştı. Bir nevi siliyor senin kalmanı engelliyor. İçimde ukde kaldı hatta. Keşke daha önce öğrenseydim de 2. dönem hiç gelmeseydim demiştim.

Ben fen lisesindeyim arkadaşlarla 30a dayandırdık sayılır aşıcam galiba, çıkar kesinlikle 12 senedir hep çıkmış. Sonuçta arkamızda 1,5 milyonluk alt dönem var bırakırlarsa yığılmalar olur sınıf açacak yer yok zaten.

Ben fen lisesindeyim arkadaşlarla 30a dayandırdık sayılır aşıcam galiba, çıkar kesinlikle 12 senedir hep çıkmış. Sonuçta arkamızda 1,5 milyonluk alt dönem var bırakırlarsa yığılmalar olur sınıf açacak yer yok zaten.
Ya bencede gelmesi büyük bir ihtimalde,insan devamsızlığı görünce korkuya kapılıyo.keşke şu haftalar devamsızlık affını acıklasalarda rahat kafayla ders çalışabilsek.bu arada evet yıgılma olayıda sıkıntı yaratir

Ya bence de gelmesi büyük bir ihtimalde, insan devamsızlığı görünce korkuya kapılıyor. Keşke şu haftalar devamsızlık affını acıklasalarda rahat kafayla ders çalışabilsek. Bu arada evet yıgılma olayı da sıkıntı yaratir

Aynen öyle ya ders mers de işlemiyoruz konular kalktı diye boşuna gidip geliyorum evde dursam da sınava daha fazla çalışsam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı