Girilir, gelecektir. Kafaya takmayın, sınavınıza odaklanın.Riske girilir mi peki![]()

Girilir, gelecektir. Kafaya takmayın, sınavınıza odaklanın.Riske girilir mi peki![]()
Ben sadece TYT çalıştım bakalım ne olacakHocam 12.sınıf 2.dönem konuları AYT ' de çıkmayacak.
Bende aynı 2 yıllık istiyorum.Ben sadece TYT çalıştım bakalım ne olacak![]()
Aynı şekilde. Ben iki üniversite okumak istiyorum o yüzden çok zorlamıyorum ilki için. İkincisi için yukarılara oynamaya çalışacağımBende aynı 2 yıllık istiyorum.![]()
Hakkımızda hayırlısı hocam şu devamsızlık işini çözebilsem takmicam daAynı şekilde. Ben iki üniversite okumak istiyorum o yüzden çok zorlamıyorum ilki için. İkincisi için yukarılara oynamaya çalışacağım![]()
Bence bu sene gelir devamsızlık affı, depremden etkilenen çok insanımız oldu ne yazık ki. Bu durum dolayısıyla gelebilir.Hakkımızda hayırlısı hocam şu devamsızlık işini çözebilsem takmicam da![]()
İnşallah hocam ama ne yapcam bilmiyorum ya kararsızım.Bence bu sene gelir devamsızlık affı, depremden etkilenen çok insanımız oldu ne yazık ki. Bu durum dolayısıyla gelebilir.
Daha geçen yıl mezun oldum ama aklımdan uçtu gitti, 15 gün izinli 5 gün izinsiz ya da ona yakın bir sınır olması lazım. Bu sınırlardan birisini 2-3 gün aşarsanız siliyorlar genelde ailenizle gittiğiniz zaman. En azından ben bu devamsızlık affı olmadan önce böyle yapmıştım ve sildiler.İnşallah hocam ama ne yapcam bilmiyorum ya kararsızım.
30.50 du sanırım tam kullanım benim 14 gün hakkım kaldı Salı günü babamla gidicem hocam bi şansımı deniyeyim fazlasına izin verirlerse yaparım çünkü 1 hafta da sınava gelicem.Daha geçen yıl mezun oldum ama aklımdan uçtu gitti, 15 gün izinli 5 gün izinsiz ya da ona yakın bir sınır olması lazım. Bu sınırlardan birisini 2-3 gün aşarsanız siliyorlar genelde ailenizle gittiğiniz zaman. En azından ben bu devamsızlık affı olmadan önce böyle yapmıştım ve sildiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.