12. sınıflara devamsızlık affı gelir mi?

EmreBey52

Hectopat
Makaleler
1
2. dönem konuları kalktı ve boşu boşuna okula gidiyoruz. Onun yerine evde daha verimli çalışabiliyorum. Ama devamsızlıktan kalırım diye de korkularım var. Toplam 16 gün devamsızlığım var izin yazdırsam okul kapanmasına yetmiyor. Okulda çalışmaya bırakmıyor. Her sene gelmiş fakat bu sene gelmez uktesi var.

2. dönem konuları kalktı ve boşu boşuna okula gidiyoruz. Onun yerine evde daha verimli çalışabiliyorum. Ama devamsızlıktan kalırım diye de korkularım var. Toplam 16 gün devamsızlığım var izin yazdırsam okul kapanmasına yetmiyor. Okulda çalışmaya bırakmıyor. Her sene gelmiş fakat bu sene gelmez uktesi var.

Bizim sınıf tamamen bıraktı okula gitmeyi sadece 2 kişi gidiyor düzenli. Benim devamsızlık 31.5 gün şu an. Devamsızlık gelsin gelmesin ben okula gitmem kalsam seneye açığa aldırırım okul boş iş.

Bizim sınıf tamamen bıraktı okula gitmeyi sadece 2 kişi gidiyor düzenli. Benim devamsızlık 31.5 gün şu an. Devamsızlık gelsin gelmesin ben okula gitmem kalsam seneye açığa aldırırım okul boş iş.
Doğrudur hocam dediklerinize katılıyorum keşke açğıa geçseydim diyorum ama biraz geç kaldık.

Geçen sene geldi, bu sene kesin gelir. Ancak 2. dönem konuları kaldırıldı olayını anlamadım, YKS sınavında bütün konular çıkmayacak mı?
Hocam 12.sınıf 2.dönem konuları AYT ' de çıkmayacak.

Af gelmezse çok fazla kişi sınıfta kalacak. Sırf kimse kalmasın diye tüm 11. sınıflara af çıkaran zihniyet bence 12. sınıfları devamsızlıktan bırakmaz.
Bi salı velim ile gidip konuşayım da öyle bir şey olursa yardım eder herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı