12. sınıfta açık liseye geçip dershaneye gitmek mantıklı mıdır?

Açıktan okumuş insan ile Galatasaray Fen Lisesi mezunu insanın hiç bir farkı yok. Her şey üniversite sınavında bitiyor.

Üniversiteye gidecekse diplomanın farkı olmaz ki.

TYT AYT bütün konuları bir senede işleyeceklerini söylediler ben TYT'yi bitirdim önceden özel okuldaydım fiyatlar çok pahalandığı için yakınımızda bir Anadolu lisesi var ona geçmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum kafam bayağı karışık.

Ne demek bir farkı yok gayet de fark var. Bu okullarda verilen eğitimi meslek lisesi eğitimi ile karşılaştırma

Meslek lisesini nerenden çıkardın bilmiyorum ama, müfredat aynı müfredat ve hiç bir üniversite hangi liseden mezun olduğuna bakmıyor.

Sadece 12. Sınıfı mı devlet lisesinde okuyacaksın yani, o zaman geçme bence okula alışma süreci vs. uğraşmaya değmez

Okul iyi değilse gitmek gereksiz yorgunluk olabilir.

Meslek lisesini nerenden çıkardın bilmiyorum ama, müfredat aynı müfredat ve hiç bir üniversite hangi liseden mezun olduğuna bakmıyor.
Müfredat aynı değil her okulda, fen liselerinde müfredat daha detaylıdır.

Her okuldaki öğretmen kalitesi aynı değildir. Yani müfredat aynı olsa bile ders işleyiş yöntemleri farklı olabilir

Her okuldaki öğretmen kalitesi aynı değildir. Yani müfredat aynı olsa bile ders işleyiş yöntemleri farklı olabilir

Hayır, müfredat aynı. Sadece öğretmen kalitesi değişiyor.

Müfredat her okulda aynı. Ama okul kaliteli ise seni de yukarı taşır. Hocalar kaliteli olur, beraber okuduğun insanlar da kaliteli olur, çalışkan olur. İster istemez onlara ayak uydurursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…