12. sınıfta dershaneye gitmek mantıklı mı?

Gabriel Barsch

Picopat
Arkadaşlar kısaca kendimden bahsetmem gerekirse 11. sınıfta açığa aldırdım evde kendim biraz temel attım. Sizce bu sene dershaneye gideyim mi? Yoksa kendim çalışmaya devam mı etsem ve nasıl evde kendim sosyalleşirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kısaca kendimden bahsetmem gerekirse 11. sınıfta açığa aldırdım evde kendim biraz temel attım. Sizce bu sene dershaneye gideyim mi? Yoksa kendim çalışmaya devam mı etsem ve nasıl evde kendim sosyalleşirim?

Hocam haftada 2 defa kahve içmeye çıkın arkadaşlarınızla veya spora yazılabilirsiniz kendinizi iyi hissettirecek şeyler yapın.

Okula gitmiyorsan tercih edilebilir ama bence dershaneden çok deneme klübü daha yararlı olur. Mental olarak da kendinizi toplamanız için arkadaşınız varsa ayda 1-2 onlarla buluşursun. Dediklerim seviyene ve hedefine göre de değişiklik gösterebilir. İlk 1000 istiyorsundur sosyalleşmeye vakit ayırmamalısınız.

aga kendi kendine çalışabiliyorsan helal olsun, dersaneler şimdi nasıl bilmiyorum ama iyi bir ders ortamı iyi gelir diye düşünüyorum. Kütüphanede olabilir çalışkan öğrencilerle arkadaş olunursa faydası çok olur. Bir sene tek başına kapanmak çok verimli olmayabilir, şeytan daha çok dürter adamı yalnızken, planladığın kadar verimli çalışamayabilirsin

Aga kendi kendine çalışabiliyorsan helal olsun, dershaneler şimdi nasıl bilmiyorum ama iyi bir ders ortamı iyi gelir diye düşünüyorum. Kütüphanede olabilir çalışkan öğrencilerle arkadaş olunursa faydası çok olur. Bir sene tek başına kapanmak çok verimli olmayabilir, şeytan daha çok dürter adamı yalnızken, planladığın kadar verimli çalışamayabilirsin.

Okula gitmiyorsan tercih edilebilir ama bence dershaneden çok deneme klübü daha yararlı olur. Mental olarak da kendinizi toplamanız için arkadaşınız varsa ayda 1-2 onlarla buluşursun. Dediklerim seviyene ve hedefine göre de değişiklik gösterebilir. İlk 1000 istiyorsundur sosyalleşmeye vakit ayırmamalısınız.

YKS senesi sosyalleşmenin sırası değil. Evde daha verimli çalışırsınız.

Hocam haftada 2 defa kahve içmeye çıkın arkadaşlarınızla veya spora yazılabilirsiniz kendinizi iyi hissettirecek şeyler yapın.

Sağ olun önerileriniz için hedefim 2 yıllık bölüm okumak gemide elektrik bölümünde çalışacağım elektrik bölümü okuyup, hedefim 200-300k TYT.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı