12. sınıfta devamsızlık var mıdır?

lautrecsama

Hectopat
12. sınıfa gidiyorum ve 15 Haziran'da Mahmut Özer'in söylediği "12. sınıflar için devamsızlık yok" gibi bir söylem vardı. O sadece geçen seneye mi mahsustu yoksa bu sene için de dahil mi?

12. sınıfa gidiyorum ve 15 Haziran'da Mahmut Özer'in söylediği "12. sınıflar için devamsızlık yok" gibi bir söylem vardı. O sadece geçen seneye mi mahsustu yoksa bu sene için de dahil mi?

Yok öyle bir şey okulun ilk günü yarım gün yazıldım kaçtığım için bugün ise hastaydım okula gitmedim 1 gün yazıldım 12 sınıfım.

Aynı kural geçerli toplam 30 gün hakkınız var. Ancak MEB'in biraz saçmalığı var. Haziran ayında bir genelge gönderiyor ve 12. sınıfların devamsızlığı hakkında silinme kararı alıyor. Ancak genelgeyi geçici madde olarak gönderdiği için bu yıl geçersiz. Bu yıl olursa haziran ayı gibi geliyor. İdari yönetim ile aram var böyle bir bilgi gelmişti geçen sene. Bu sene böyle olacak diye bir şey söylenmedi.

Benim bildiğim sildirilmiyor sadece özürsüz özürlüye geçiriliyor diye biliyorum.

Evet öyle fakat zaten 12.sınıf ögrencileri okula gitmeyi mayıs ayında bırakıyor ve okul devamsızlık yazmıyor hiçbir şekilde.

Devamsızlık yazılıyor ama çoğu okulda ikinci dönem veliniz ile gidip sildiriyorsunuz ya da af çıkıyor siliniyor ama kesin bir şey yok hocam.

Af neye göre çıkıyor kafalarına göre mi ben anlamadım bu işi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı