12. sınıfta ilk staj günü ne yapılmalı?

Haise07

Decapat
Daha fazla  
12. sınıfta staj yapacağım 11. sinifim şu an staj yerim belli ve yarin staj yerine gidecegim. Neler sormaliyim, ne yapmaliyim? Bana sadece oraya gidip seneye orada staj yapacagimi soylememi ve neler yapabildigimi anlatmam gerektigi soylendi. Baska bir şey sormam veya anlatmam gerekli mi?

Dostum bende 11'im haftaya bende gideceğim belgelerimi vermeye benim soracaklarım şunlar başta belgenin altında IBAN kısmı var fark ettiysen hangi bankayı kullandıklarını soracağım TEB olabilir Finansbank olabilir gibi gibi hangi karta staj maaşımı atacaklarini sorman lazım kısaca şöyle diyebilrisun benim staj maaşımı hangi bankaya atacaksınız daha sonra stajdan sonra kalma imkanım var mı burada çalışmaya devam edebilir miyim devamsızlık hakkında bilgi kesinlikle edinmelisin sık sık hasta olan biriysen onun hakkında kesinlikle konuşun eğer sürekli bir hastalığınız varsa orada çalışmaya engelmi orada hangi bölümde çalıştırıcaklarini ve ne yapılmasi gerektiğini sorabilirsin. Aklında soru varsa etiketleyip sorabilirsin aradığın cevap bu değildir belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı