Seneye yaptırsak kaydı bir şey olur mu?
Sıkıntı olmaz, kayıtlar belli tarihler içinde açılıyor tekrardan. Fakat bu sene de 12. sınıf değil misiniz? Bir sene daha kalmak istiyorsunuz sanırsam. Öyle yapacağınıza geçin açığa mezun olun bitsin.
Seneye yaptırsak kaydı bir şey olur mu?
Bilseydim tarihleri çoktan kaydı yaptırmıştım yarına nasıl yetişir ki yetişmez artık yapcak bişey yok. Bu sene 12yim şuan.Sıkıntı olmaz, kayıtlar belli tarihler içinde açılıyor tekrardan. Fakat bu sene de 12. sınıf değil misiniz? Bir sene daha kalmak istiyorsunuz sanırsam. Öyle yapacağınıza geçin açığa mezun olun bitsin.
Bilseydim tarihleri çoktan kaydı yaptırmıştım yarına nasıl yetişir ki yetişmez artık yapacak bir şey yok. Bu sene 12'yim şu an.
Bilseydim tarihleri çoktan kaydı yaptırmıştım yarına nasıl yetişir ki yetişmez artık yapcak bişey yok. Bu sene 12yim şuan.
Gerçekten de öyle okulu hiç sevmedim bu zamana kadar.Siz sanırım okulu sevmeyen birisiniz. Korkmanıza gerek yok açık lise sınavları oldukça basittir kalmazsınız da. Yarına kadar da yetişir. Ücreti yatırdıktan sonra fotoğrafınızla en yakın halk eğitim merkezine gidin 20 dakikada hallediyorlar. Ha benim kaybedecek 1 yılım var derseniz orası başka.
Peki ne istiyorlar kayıt yaptırmam icin hangi belgeler gerekli?Yarın akşama kadar vaktin var git kayıt ol eğer 170 ve üzeri kredin olursa Aralık'ta zorunlu 8 tane dersi verip mezun olursun.
Dersler edebiyat 7 8 İngilizce 7 8 Din 7 8 inkılâp 7 8 sınavlar basit Aralık'ta mezun olursun.
Son 6 aya ait biyometrik bir fotoğraf ziraat banka atmsine gidip kartsız işlemler bölümünden 50 TL kayıt parası yatıracan bu arada amtden fiş çıkacak onu kaybetme kayıt yapacağın halk eğitim merkezine götüreceksin o fişte kayıt için lazım.Peki ne istiyorlar kayıt yaptırmam icin hangi belgeler gerekli?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.