İlk haftasından son haftasına kadar haftada 3 gün mü bir de elektrik elektronikle aram çok yok kalma ihtimali oluyor mu?
O staj mezun olana kadar sürüyor okulun son haftası beceri sınavı oluyor notunu staj defterinden alacaksın.
İlk haftasından son haftasına kadar haftada 3 gün mü bir de elektrik elektronikle aram çok yok kalma ihtimali oluyor mu?
Meslek lisesindesin galiba ben bu sene mevzun oldum bilgisayar destekli makine ressamlığı bölümünden haftada 3 gün staja gidiyorsun 2 günde okula gidiyorsun tabii ben devamsızlığımı kullanıp okula pek gitmiyordum ama işimi sevdiğim için vakit hızlı geçiyordu yerleştiğim iş yeri de kurumsal iyi bir yerdi o yüzden pek sıkıntı yaşamamıştım artı olarak okulun tatil olduğu bütün günler tatilsin bunu unutma seni çağırsalar bile gitmek zorunda değilsin ve bu senin maaşından kesilmez elektrik elektronik ile aram yok diyorsun ne iş yapacağın gideceğin yere bağlı aslında ben kendi işimi yapıyordum ama diğer arkadaşlarımdan bütün gün oturanda oluyordu mesleği ile tamamen alakasız iş yapanda oluyordu. Benim şahsi deneyimlerim eğlenceliydi mesleki açıdan bana çok şey kattı. Merak ettiğin kafana takılan başka bir şey varsa yardımcı olurum.
Eklemeyi unutmuşum bu arada üniversite okumadım 4 yıl kazanabileceğimi düşünmedim 2 yılda biraz gereksiz geldi o yüzden direkt çalışmaya başladım.
Çok iyi anlatmışsın sağ ol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.