12 soruluk donanım bilgi sınavı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzel konuştun kardeşim teşekkür ederim, seninle istediğiniz bilgisayar konusunda yarış ya da sinav yaparım.
Kusura bakma ama bunların hiç biri teknoloji ruhunu yansıtmıyor, daha çok bastık abi RGB'yi Çin'den aldık, etiketike koyduk mu tamamdır kafası gibi olmuş.

Belki kişisel deneyiminiz böyle olabilir ama çok fazla yanlış ile dolu.
Sen bize İntel'in neden yıllardır soket değiştirip, anakartı yağlı kol böreği fiyatına sattığını söyle bende sana AMD'nin RAM durumunu yazayım. Bence adil !
Ben buradaki herkesle dostluk olsun amaçlı onlara soru sordum. kendi fikirlerini dinlemekti benim amacım, ben zaten biliyorum her şeyi ama insanlarla laflasalim yani amaç kaynatmak.
Intel çünkü reklam politikası ve her markalarla anlaşma yapıp zengin olma politikası uyguluyor ama AMD öyle değil. Sonradan piyasaya atılmış en üst firmanin tam aksine politika uygulayarak Intel müşterilerini kendine çekmeye çalışmadır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@MegamenTR Ya güzel kardeşim sen ne anlatıyorsun. Yaşın en fazla 10 falan bu ne özgüven yahu. Ayrıca Türkçe'yi daha yeni ogrenmissin geldin katlettin burayı yahu. Ya bir çıkın gidin Allah aşkına. Mahvettin sosyali.
Beynim kanıyor şu anda
 
Evet kardeşim en iyi anakart markası asustur nereden biliyorsun dersen hiç problem yaşamazsın ben MSI kullanıyorum daha gelişmeleri lazım Asus kadar olamaz
1564224644582.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı