12 soruluk donanım bilgi sınavı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soruların kesin cevabı yok. Cevapları kişiden kişiye değişen sınav mı olur?

Evet arkadaşlar bilgi sınavının sonuçlarına hoş geldiniz

Soruların Cevapları

1. 2 si Birbirinden Farklı Özelliklere Sahip İki Güçlü İşlemcilerdir
2. İntel Sadece 1080p de Amd Den Yüksek FPS Verir 2K VE 4K da İse Aralarında 3 5 FPS Oynar İntel Öndedir Böylelikle İntel Yüksek FPS Verir
3. İNTEL 1080 p için 2K VE 4K İçin Amd Dir
4. Amd Çoklu İşlemde Daha Az Yorulur Nedeni İntele Göre Çok Çekirdek Olması
5. İntel Tek Çekirdeğin Gücüne Özeniyorki İşlemcilerin Çekirdeklerini Az Çıkartmış Olmasıdır
6. Amd Tek Çekirdeğin Gücüne Önemsemiyor Çünkü İşlemcide Çok Fazla Çekirdek Çıkartarak Çoklu İşleme Göre İşlemcilerini Tasarlıyor
7. Tabiki Amd Ryzen3 Serisidir Nedeni Hem Ucuz Hem Yüksek İşlem Hemde İçinden Ayrıca Soğutucu Çıkmasıdır Böylelikle Fiyat Performans Ürünüdür
8. 2666 mhz inteldir 3200 mhz üstü AMD Dir Nedeni İntel 2666a Kadar Destek Verirken Amd İse 3200 Mhz ye Kadar Destek Veriyor
9. En İyi Ram Markası Crucialdir
10. En İyi Anakart Markası ASUStur
11. En İyi SSD Harddisk Markası Samsungtur
12. AMD G-SKİLL CORSAİR CRUCİAL DİĞERİ İNTEL HEPSİNİ DESTEKLER

Soruların Cevapları

1. 2 si Birbirinden Farklı Özelliklere Sahip İki Güçlü İşlemcilerdir
2. İntel Sadece 1080p de Amd Den Yüksek FPS Verir 2K VE 4K da İse Aralarında 3 5 FPS Oynar İntel Öndedir Böylelikle İntel Yüksek FPS Verir
3. İNTEL 1080 p için 2K VE 4K İçin Amd Dir
4. Amd Çoklu İşlemde Daha Az Yorulur Nedeni İntele Göre Çok Çekirdek Olması
5. İntel Tek Çekirdeğin Gücüne Özeniyorki İşlemcilerin Çekirdeklerini Az Çıkartmış Olmasıdır
6. Amd Tek Çekirdeğin Gücüne Önemsemiyor Çünkü İşlemcide Çok Fazla Çekirdek Çıkartarak Çoklu İşleme Göre İşlemcilerini Tasarlıyor
7. Tabiki Amd Ryzen3 Serisidir Nedeni Hem Ucuz Hem Yüksek İşlem Hemde İçinden Ayrıca Soğutucu Çıkmasıdır Böylelikle Fiyat Performans Ürünüdür
8. 2666 mhz inteldir 3200 mhz üstü AMD Dir Nedeni İntel 2666a Kadar Destek Verirken Amd İse 3200 Mhz ye Kadar Destek Veriyor
9. En İyi Ram Markası Crucialdir
10. En İyi Anakart Markası ASUStur
11. En İyi SSD Harddisk Markası Samsungtur
12. AMD G-SKİLL CORSAİR CRUCİAL DİĞERİ İNTEL HEPSİNİ DESTEKLER
14.jpg

Evet kardeşim en iyi anakart markası asustur nereden biliyorsun dersen hiç problem yaşamazsın ben MSI kullanıyorum daha gelişmeleri lazım ASUS kadar olamaz
Dostum, eksik olduğun çok şey var bence derin bir araştırma yap.
Ben herseyi araştırdım kardeşim 8 yıldır da bu derse çalıştım merak etme.
Allah akıl fikir versin canım kardeşim @MegamenTR.
Bana allah akıl vermiş fikrimide ben söylerim bu benim şahsi fikrim kardeşim hani bu tip soruları bilerek sordum böyle sorular varya AMD niye RAM'i güçlü istiyor neden Intel'e göre FPS düşük veriyor diye bir kerede buradaki arkadaşlara ben sorayım dedim.

En iyi marka diye bir şey yoktur. Bunu hâlâ öğretemedik gitti.
Var kardeşim en iyi malzemeyle yapan ve ona göre kalitesini ortaya koyan en iyi markadır var kardeşim en iyi malzemeyle yapan ve ona göre kalitesini ortaya koyan en iyi markadır böylelikle başın ağrımaz.

Yok ki ülkemizde bir tane akıllı. Akıllısı beni bulmaz delisi g*tümden ayrılmaz der şafak sezer
Onun için kardeşim asgari ücretin önemini bilmeyen bu millet adamlar bir işlemciye 100 Euro'ya malzemeyi alır sen 1400 TL verirsin aynı malzemeye zor alıyorsun sonra dersinki asgari ücretin onlarda 2000 bin TL alamıyor biz 2000 bin TL alıyoruz sonra kalkıp bir soru sordum diye deli olduk öyle mi :)))
Soruların kesin cevabı yok. Cevapları kişiden kişiye değişen sınav mı olur?
Basit sordum kardeşim çok kolaydı.
Adam Bir de çıkmış basın açıklaması yapar gibi sınav sonucu açıklamış ya allah akıl fikir versin.
Allah bana akıl vermiş şahsi fikrimi de ben söylerim degil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakma ama bunların hiç biri teknoloji ruhunu yansıtmıyor, daha çok bastık abi RGB'yi Çin'den aldık, etiketike koyduk mu tamamdır kafası gibi olmuş.

Belki kişisel deneyiminiz böyle olabilir ama çok fazla yanlış ile dolu.
Sen bize İntel'in neden yıllardır soket değiştirip, anakartı yağlı kol böreği fiyatına sattığını söyle bende sana AMD'nin RAM durumunu yazayım. Bence adil !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı