12 yaşında 139 IQ olmak

1663873302364.png

Tüm soruları sallamıştım kusura bakma dostum, forum için yaşın biraz küçük değil mi? İlerde kendini görüp rezil hissedebilirsin :c

Açıkçası, 13 yaşındayım ve Bilim Sanat Merkezine gidiyorum. Bence IQ testleri zekayı belirlemiyor, çünkü sadece matematik ve bazı sözel konular olan testler, yetenekleri, kişilikleri ve ruhu ayrı olan insanları tek bir kalıba sokamaz.
Bence de. Ben biraz asperger, biraz otizm, advanced bir zeka'ya sahibim. Çoğu insan 'genel zeka' olarak isimlendirdiğim zeka'ya sahip bence.

Eki Görüntüle 1525014
Tüm soruları sallamıştım kusura bakma dostum, forum için yaşın biraz küçük değil mi? İlerde kendini görüp rezil hissedebilirsin :c
Ahhh hatırlatmayın. Keşke foruma ilk kayıt olacağım zaman kayıt olmayıp şu son 3 ay içerisinde kayıt olsaydım. Tabii kimse Berkehan Çepni kadar kendini rezil hissedemez.

Bence de. Ben biraz asperger, biraz otizm, advanced bir zeka'ya sahibim. Çoğu insan 'genel zeka' olarak isimlendirdiğim zeka'ya sahip bence.
Bende Maladaptive Day Dreaming var sadece. Onunda çok etkisi olacağını düşünmüyorum.

Bende Maladaptive Day Dreaming var sadece. Onunda çok etkisi olacağını düşünmüyorum.

Ben yazılı testte 120 civarı çıkmıştım, okulumuzun yaptığı bir sınavdı. Bana kalırsa IQ diye bir şey yok, sadece farklı düşünmekten ibaret.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı