12 Yaşında Amazon'dan Alışveriş Yapılır mı?

Babanızdan izin almanız gerekli :) Bende 15 yaşındayım babam yurtiçi dahil internetten alışveriş yapmama kızıyor.

Ben 18 imi doldurmadığım halden vatandan alışveriş yapabiliyorsam sizde yapabilirsiniz müşterinin yaşı olmaz :)

12 yaşındayım. Amazondan alışveriş yapabilir miyim? Her hangi bir sıkıntı olur mu?

Bende 13 yaşındayım haziran 23 sipariş ettim bayramın arifesinde Konya'ya gelmişti tabi bayram olunca geç aldık 8 temmuzda teslim ettiler ama şehir dışında olduğum için 11 temmuzda aldım ürünlerde hiç bir sorun çıkmadı 280 dolar tuttu 850 TL ödedim kargosuyla beraber vergi alınmadı 18 yaşımdan küçük olduğum için TC ve tüm isimleri babamın üstüne verdim sadece telefon numarası ile epostası kendi üzerime ödeme sayfasında vergi olup olmadığı yazar ama kredi kartı olarak Maxsımum kart kullandım çünkü Türkiyede vergi alınırsa vergiyi tahminimce karttan alılar innial kart ön ödemeli olduğu için para başa gider sorun çıkar diye innial kart kullanmadım. Ürünü amazon satıyorsa ödeme sayfasında vergisi olmadığını gösterip vergi alırsa amazon karşılar.

Bende 13 yaşındayım haziran 23 sipariş ettim bayramın arifesinde Konya'ya gelmişti tabi bayram olunca geç aldık 8 temmuzda teslim ettiler ama şehir dışında olduğum için 11 temmuzda aldım ürünlerde hiç bir sorun çıkmadı 280 dolar tuttu 850 TL ödedim kargosuyla beraber vergi alınmadı 18 yaşımdan küçük olduğum için TC ve tüm isimleri babamın üstüne verdim sadece telefon numarası ile epostası kendi üzerime ödeme sayfasında vergi olup olmadığı yazar ama kredi kartı olarak Maxsımum kart kullandım çünkü Türkiyede vergi alınırsa vergiyi tahminimce karttan alılar innial kart ön ödemeli olduğu için para başa gider sorun çıkar diye innial kart kullanmadım. Ürünü amazon satıyorsa ödeme sayfasında vergisi olmadığını gösterip vergi alırsa amazon karşılar.

Dosya Ekleri

• asd.png
    asd.png
    135,9 KB · Görüntüleme: 309
Hayır gerek yok. İninal ile alışveriş yapabilirsin. Bende 18 olmadığım halde ismimi doğum tarihimi TC numaramı amazona yazdım eve gelen yurtiçi kargo beni istedi ve imzamı aldı. Yani öyle bir sıkıntı olmaz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı