12 yaşındaki kardeşim C++ çalışmak istiyor

Kendi kripto para birimimi yapacağım. Her zaman gelişip her zaman değişik şeyler deniyorum ve bunu seviyorum. Bu kadar basit. Sevgiler...
Sonra böyle olmasın ama:
0x0-2-tosuncuk-vakasi-10-milyon-vurgun-yapti-gurcistanda-enselendi-1581642948763.jpeg
 
14 yaşındayım Java, JavaScript, C, C ++, PHP, objective-C, perl ve Python biliyorum onun yanında temel Linux da biliyorum bu yaşlarda başlanması çok yararlı bence tebrik ederim.
Peki kafalarda şu soru, bu kadar dili biliyormusunuz. Yoksa bildiğinizi mi sanıyorsunuz. 😉
Hocam hevesi varsa kırmayın, öğrensin ama Python öğrenirse daha faydalı olur. Çünkü aranan ve kolay ve her alanda geliştirme yapılan bir dil.
 
12 yaşındaki kardeşinizin derslerine çalışması, şimdiden C++ çalışmasından daha iyidir. İki sebepten dolayı. Birincisi bu konuları anlamak belli bir olgunluk ve belli bir yaşı gerektirir. Lisede kod yazdırıyorlar ama 12 yaş bence çok küçük. Ayrıca bu konulara ciddi eğitim üniversite seviyesinde başlar. Her üniversite programlamayı sıfırdan başlayarak öğretir. İkinci sebep ise C++ yüzünden dersleri aksayabilir. Bu da uzun vadede kötü bir liseye, daha da uzun vadede kötü bir üniversiteye gitmesiyle sonuçlanabilir. Yani bence çok da gerek yok.

Ha bu arada sanırım kardeşinizi buldum. 🙃

 

Geri
Yukarı