12 yazında TYT neti kaç olmalı?

Volmestro

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Merhaba, ben sayısalda 40 bin istiyorum ve şu anda ortalama olarak Türkçe 30, sosyal 12, mat 8, fen 10 aralığında yapıyorum. İstediğim sıralama için şu an netim kaç olmalı ve yükseltmek için ne yapmalıyım?

Merhaba, ben sayısalda 40 bin istiyorum ve şu anda ortalama olarak Türkçe 30, sosyal 12, mat 8, fen 10 aralığında yapıyorum. İstediğim sıralama için şu an netim kaç olmalı ve yükseltmek için ne yapmalıyım?
şu an için 60 net kötü değil, ben yazı 80-90 netle açmıştım mesela 110 civarı bir şey bekliyorum şu an. bir de bahsettiğin netlerde tyt çalışmak sana direkt net getirir, mesela anladığım kadarıyla matematik sıfır, türkçe iyi (dilbilgisi eksiği var gibi sanki), fen çok kötü değil (yüksek ihtimal biyo ya da fizikten eksikler var), sosyalde coğrafyaya bela okuyorsun muhtemelen. eksikleri kapatsan, hele ki matematik tyt matematiği daha iyi olmalı ayt mat çalışacak kişiye. pkob polinom önemli konular bunlar aytde de çıkar. eksikleri kapatsan rahat yükselirsin. istediğin sıralama için ortalama olarak tyt 90 ayt 65 lazım belki biraz daha aşağısı, obp kısmını bilmiyorum tabi obp 90 aşağısıysa bir tık daha uğraşman gerekir. sınav çalıştığın için 12de rahat not kasarsın, bir tık daha yükselir obp. bir de tabi bu mevzu seneden seneye çok değişiklik gösterir, mesela bu sene sayısal ayt 70 yapsaydın muhtemelen 5k ya da daha yüksek yapardın tyt düşük olmasına rağmen.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı