12 yıl boyunca CS 1.6 oynamak

Arkadaşlar yaklaşık 12 yıldır CS 1.6 oynuyorum ve artık oyun eskidi. Başka oyunlara da yöneldim, sistem kaldırmıyor. CS:GO gerçekten hayatımda bir kere oynadım ve çok güzel. Aklıma sayamadığım çok güzel oyunlar var ama hiçbirini sistem kaldırmıyor. Ama en çok sevdiğim ve hayatımda sadece 1 rekabet attığım oyun CS:GO'yu çok sevdim. Ama sistem Pentium B960 olunca maalesef oynayamıyorum. Bu sistemi 2. el olarak BIOS bozuk şekilde ve adamın da dediğine göre kötü bir bilgisayar olarak aldım. İlk aldığımda ders için kullanırım olarak diye düşündüm ama evde kaldığımızdan çok sıkılıyorum. CS 1.6 dışında başka oyun yok. 12 yıl boyunca oynamama rağmen sıkılmadım ama çok eskidi gözümde. Eski sistem daha da beterdi i5 430M vardı. Yeni sistem almak için ise okulu bitirmem yani 6 yıl daha var. Ben ise 6 yıl boyunca CS 1.6 daha oynayamam. Sizce bir tavsiyeniz var mı?
Sistem: İşlemci: Intel (r) Pentium (r) CPU B960 @ 2.20GHz, RAM: 4 GB DDR3 1333 MHz 2+2 RAM, SSD: Kingston SA400S37120G ata device 120GB.
Şimdiden görüşleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
undertale var quake 3 ya da 4 gta samandires var
 
valla aynı şeyi bende yaşıyorum neredeyse 7-8 yıldır cs 1.6 oynuyorum. Artık sistemim iyi olmadığından bitirebilmek için anca youtube veya twitch üzerinden izleyip bitiriyorum. :C
inşallah birgün hepimizin güzel güzel pc leri olur.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı